Повезане вести
Ђилас: Изјава амбасадора Братуа је велика срамота
Дневник 13.01.2022
БЕОГРАД: Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас каже да је једна од најскандалознијих оцена о Србији у последњих десет година данашња изјава амбасадора ОЕБС Јана Братуа о томе да у Србији постоје услови за фер изборе… »
Дјилас: Скандалозна оцена амбасадора Братуа да постоје услови за фер изборе у Србији
Радио сто плус 13.01.2022
„Рекли сте ми тада да ви не мозете много да урадите, да сваки пут кад критикујете власт они престану да сарадјују са мисијом. И ја то схватам. Али ово што сте рекли данас о стању у земљи коју све светске организације оцењују… »
Ђилас: Скандалозна оцена амбасадора Братуа да постоје услови за фер изборе у Србији
Данас 13.01.2022
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је да изјава амбасадора ОЕБС-а Јан Братуа да у Србији постоје услови за фер изборе и поређење ситуације у Србији са Норвешком, представља једну од најскандалознијих оцена… »
Ђилас: Срамотна изјава шефа мисије ОЕБС о изборним условима у Србији
Н1 Инфо 13.01.2022
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас реаговао је на изјаву шефа мисије ОЕБС у Србији Јана Братуа да у Србији постоје услови за фер изборе. Како се наводи у писаној изјави, Ђилас је рекао да Братуова изјава да у Србији… »
Ђилас амбасадору ОЕБС-а: Ваша изјава о условима за фер изборе је велика срамота
Нова 13.01.2022
Председник ССП Драган Ђилас одговорио је данас на изјаву амбасадора ОЕБС-а Јан Братуа, који је рекао да мисли да у Србији постоје услови за одржавање фер избора, као и да се и у Норвешкој људи жале. Ђилас је навео да његова… »
Драган Ђилас: Скандалозна оцена стања у Србији шефа мисије ОЕБС
Глас Шумадије 13.01.2022
Одговор Драгана Ђиласа, Председника Странке слободе и правде, на изјаву Амбасадора ОЕБС-а Јана Братуа преносимо у целости. „Господине Брату, Ваша изјава да у Србији постоје услови за фер изборе и поређење ситуације у Србији са… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 5 сатијош 1 повезана