Povezane vesti

Preminuo Branislav Anđelović, jedan od Rokera s Moravu

RTS 14.01.2022
Branislav Anđelović je jedan od osnivača i originalnih članova legendarne grupe „Rokeri s Moravu“. Pored Borisa Bizetića, Branka Jankovića i Zvonka Milenkovića činio je neponovljivi kvartet u srpskoj i jugoslovenskoj muzici. Branislav… »

Otkriveno od čega je preminuo muzičar grupe "Rokeri s Moravu"

B92 14.01.2022
Nekadašnji član poznatog sastava "Rokeri s Moravu" Branislav Anđelović Bane preminuo je u sredu, u 76. godini života, a njegova ćerka Dijana otkrila je da je Bane bio zaražen koronavirusom. "Danas rano ujutru smo izgubili mog oca Baneta, muzičku… »

Preminuo nekadašnji član čuvenih „Rokera s Moravu“

Danas 14.01.2022
Nekadašnji član čuvenog sastava „Rokeri s Moravu“, Branislav Anđelović Bane, preminuo je u 76. godini života. „Danas rano ujutru smo izgubili mog oca Baneta, muzičku legendu Balkana“, napisala je na Fejsbuku njegova ćerka, prenosi Nova.rs… »

Preminuo pevač grupe “Rokeri s Moravu” Branislav Anđelović Bane

Vesti online 14.01.2022
Nekadašnji član čuvenog sastava “Rokeri s Moravu” Branislav Anđelović Bane preminuo je 12.1.2022. u 76. godini života. Njegova najmlađa ćerka Dijana oglasila se danas putem Fejsbuka i potvrdila tužnu vest, otkrivši od čega je njen otac… »

Preminuo pevač Bane anđelković: Član grupe Rokeri s Moravu umro u 76. godini

Blic 13.01.2022
Branislav Anđelović Bane, nekadašnji član popularnog sastava "Rokeri s Moravu", umro je juče. Napustio nas je u 76. godini života, piše "Espreso", a detalji smrti će naknadno biti saopšteni. Bane je rođen 1946. godine, a on je ujedno jedan i od… »

Tuga - preminuo Bane anđelović: Osnivač grupe Rokeri s Moravu umro u 76. godini

Večernje novosti 13.01.2022
Foto: Printskrin Youtube Bane je rođen 1946 godine, a on je ujedno jedan i od osnivača legendarne grupe. Napustio je grupu posle 11 godina, a javnost ga je znala kao Baneta Ćoru. Pesme koje su i dan danas veliki hitovi ove grupe jesu "Daj ribu", "Mali… »

Bane Ćora izgubio bitku sa koronom: Ćerka se potresnim rečima oprostila od osnivača "Rokera s Moravu" (Foto)

Večernje novosti 13.01.2022
Foto Facebook/Deeyana Angelo Tužnu vest na društvenim mrežama potvrdila je njegova najmlađa ćerka Dijana. - Danas rano ujutru smo izgubili mog oca Baneta, muzičku legendu Balkana - objavila je Dijana na "Fejsbuku". - On je imao operaciju kuka… »

Vesti dana »