Povezane vesti

Neverovatan vatromet u Beogradu! Srpska nova godina spektakularno dočekana u prestonici (video)

Srbija danas 14.01.2022
Pravoslavna Nova godina u Beogradu dočekana je uz spektakularan vatrome sa kule Beograd u Beogradu na vodi. U Beogradu večeras nije bilo organizovanog dočeka Srpske nove godine. Ipak vatomet je obasjao novi simbol Beograda - Kulu Beograd. A post shared… »

Kako je dočekana Srpska nova godina, od Severne Mitrovice do Banjaluke /video, foto/

Sputnik 14.01.2022
Nova godina po julijanskom kalendaru drugi put je dočekana u uslovima epidemije. Proslave i koncerti u mnogim gradovima Srbije su otkazani, a najveći broj građana Srpsku novu godinu dočekao je u krugu porodice. U Beogradu nije bilo organizovanog… »

Vatromet i laseri sa kule Beograd za doček srpske Nove godine

Danas 14.01.2022
Jedinstveni svetlosni spektakl u kojem su preovlađivale boje srpske trobojke trajao je tri i po minuta, a sugrađani i gosti Beograda mogli su da ga posmatraju sa Sava Promenade, Starog savskog mosta, Kalemegdana, Novog Beograda, Banovog brda i drugih… »

Spektakularan vatromet sa Kule Beograd: Srpska Nova godina dočekana uz vatromet u Beogradu na vodi i kod Hrama (video)

Večernje novosti 14.01.2022
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović U Beogradu večeras nije bilo organizovanog dočeka Srpske nove godine. Ipak, vatromet je obasjao novi simbol Beograda - Kulu Beograd. Foto: Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић POGLEDAJ GALERIJU… »

Kula Beograd u bojama srpske trobojke! Spektakularni vatromet i za početak pravoslavne Nove godine (video)

Blic 14.01.2022
Vatrometom sa Kule Beograd tačno u ponoć obeležen je početak Nove godine po Julijanskom kalendaru, kod nas poznatije kao Srpska nova godina. Zbog epidemiološke situacije prvobitno najavljeni koncert Željka Joksimovića je odložen, pa je na ovoj… »

Srbija dočekala novu godinu po julijanskom kalendaru: Vo na ražnju u Gračanici, najduža trobojka u Kosovskoj Mitrovici, a u…

Blic 14.01.2022
I dok su proslavu po gregorijanskom kalendaru obeležili dobar provod, spektakularan vatromet i gužve, zbog nepovoljne epidemiološke situacije, u Beogradu i mnogim drugim gradovima u Srbiji otkazani su organizovani dočeci na trgovima. Koncerti jesu… »

Pogledajte: Doček pravoslavne 2022. godine u Beogradu (foto)

Večernje novosti 14.01.2022
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović Svetlosni spektakl sa Kule Beograd trajao je oko tri i po minuta. Beograđani su mogli da ga posmatraju sa Savske promenade, Starog savskog mosta, Kalemegdana, Novog Beograda, Banovog brda, a video se i iz drugih delova… »

Premijerka Brnabić: Novi Sad je centar kreativnosti i kulture

Večernje novosti 13.01.2022
Foto: Instagram - Novi Sad je centar kreativosti i kulture, izvrsnosti i inovacija. Novi Sad je grad u kome danas cvetaju velike strane tehnološke kompanije, istraživački i razvojni centri, ali i grad izvanrednih domaćih pametnih kompanija, naših… »

Vesti dana »