Povezane vesti

Slučaj Đoković preuzima Savezni sud Australije

Slobodna Evropa 14.01.2022
Slučaj Novaka Đokovića preuzeće Savezni sud Australije, a teniser neće biti deportovan iz te zemlje do okončanja žalbe na ukidanje vize. Ovo je odlučeno na ročištu u Melburnu nakon što je teniseru, koji nije vakcinisan protiv korona virusa, 14… »

Australija ponovo ukinula vizu Djokoviću, neće biti deportovan do okončanja žalbe, slučaj prebačen na Savezni sud

Radio sto plus 14.01.2022
Odluka ministra za imigraciju Aleksa Hoka znači da se Djoković sada suočava sa deportacijom. Djoković može ponovo da uloži žalbu na odluku vlasti, navodi Bi-Bi-Si (BBC). Odluka je doneta na osnovu propisa koji se odnose na zaštitu zdravlja i… »

Đokovićeva odbrana iznosi žalbu: Poznato i šta želi

B92 14.01.2022
Advokati Novaka Đokovića podneće žalbu na odluku da mu se ukine australijska viza. Ministar za imigracije Aleks Hok poništio je odluku Federalnog suda i stopirao učešće Đokovića na Australijan openu. Odbrana srpskog tenisera razmatra sve pravne… »

Đoković ne ide u pritvor

B92 14.01.2022
Srpski teniser Novak Đoković za sada se neće ponovo naći u pritvoru u Australiji. Od njega je traženo da se pojavi na intervjuu sa zvaničnicima za imigracije. Stoga će on ostati van pritvora dok traje intervju i eventualni pravni postupci. Ranije… »

Novak ide na novo saslušanje

B92 14.01.2022
Novak Đoković bori se za bitku da nastupi na Australijan openu. Nakon što mu je australijski ministar Aleks Hok odbio vizu za tu zemlju, Novak i njegov tim spremaju žalbu. Kako javljaju lokalni mediji, Đokoviću je rečeno da u subotu izađe na… »

Novakova viza odbijena u poslednjem momentu, mediji odluku čuli pre tenisera

Luftika 14.01.2022
Najboljem tenisera sveta Novaku Đokoviću drugi put je odbijena viza, iako je sudija prethodno presudio u Novakovu korist. Ipak, to ne mora da znači i automatsku deportaciju, Novak ima pravo na žalbu i otvoreno je nekoliko opcija da ostane i igra… »

Novaku ponovo poništena viza za Australiju

Bujanovačke 14.01.2022
Bujanovac, 14. januar 2022. Novaku Đokoviću ponovo je poništena viza za ulazak u Australiju. Ministar za imigracije Aleks Hok iskoristio je svoje diskreciono pravo i ukinuo je vizu najboljem teniseru sveta. Ministar je svoju odluku obrazložio javnim… »

Šta je sledeći korak za Đokovića?

B92 14.01.2022
Australijski ministar za imigracije Aleks Hok poništio je prethodnu odluku Federalnog suda i uskratio vizu Novaku Đokoviću. Stoga Đokoviću preostaje da samo podnese žalbu, a ukoliko to ne uradi ili ukoliko ona bude odbijena, biće deportovan iz… »

Australija ponovo ukinula vizu Djokoviću

Radio sto plus 14.01.2022
Odluka ministra za imigraciju Aleksa Hoka znači da se Djoković sada suočava sa deportacijom. Djoković može ponovo da uloži žalbu na odluku vlasti. Prvi teniser sveta je dobio medicinsko izuzeće od vakcinacije protiv korona virusa, ali mu je odmah… »

On je ukinuo novakovu vizu: Poreklom sa Balkana, protivnik gej prava i čovek od skandala - priznao da je u sekti?!

Mondo 14.01.2022
Australijski ministar Aleks Houk doneo je odluku da ukine vizu Novaku Đokoviću. Australijski ministar Aleks Houk doneo je odluku da ukine vizu Novaku Đokoviću. Saga u Melburnu se nastavlja - viza Novaka Đokovića za ulazak u Australiju je otkazana… »

Đokoviću ponovo odbijena viza, sledi mu deportacija iz Australije

Luftika 14.01.2022
Ministar za emigraciju Aleks Houk doneo je odluku o deportaciji Novaka Đokovića iz Australije! Ova odluka nesumnjivo spada u jedan od najvećih sportskih skandala u 21. veku. – Odbijanje je bazirano na tome da je odluka u javnom interesu – rekao je… »

On je 2. put odbio Novaka: Poreklom je s Balkana, ima kontroverzne stavove

Nova 14.01.2022
Iako je najbolji teniser na svetu, Novak Đoković, pobedio državu Australiju na sudu, deportovan je i tu odluku je po 2. put doneo ministar za imigracije, Aleks Hok. Novak Đoković pobedio je Vladu Australije na sudu i odluka od ukidanju vize je… »

Novak će igrati u Melburnu i ako mu ukinu vizu! Najnovija vest iz Australije - ova opcija može da spasi Đokovića!

Mondo 14.01.2022
Bivši zamenik sekretara australijskog odeljenja za imigraciju dao detaljno pojašnjenje situacije oko Novaka Đokovića. Bivši zamenik sekretara australijskog odeljenja za imigraciju dao detaljno pojašnjenje situacije oko Novaka Đokovića. Čekanju… »

Ministre, gde si se sakrio zbog Novaka? Političari napadaju Houka: Kriješ se, a hoćeš da vodiš državu!

Mondo 14.01.2022
Nastavljaju se napadi i na ministra za imigracije koji treba da donese odluku oko Đokovića. Nastavljaju se napadi i na ministra za imigracije koji treba da donese odluku oko Đokovića. Već nekoliko dana traje saga oko Novaka Đokovića. Hoće li biti… »

Vesti dana »