Povezane vesti

U Novom Sadu skoro 1.000 novozaraženih

Radio 021 pre 7 dana
Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 2.917 novih slučajeva kovida-19, dok ih je dan ranije bilo 2.755. U Novom Sadu je registrovano 979 novoobolelih. Dan ranije taj boj je bio 946. Najveći broj obolelih su osobe uzrasta od 20 do 39 godina… »

Novi podaci o retkim neželjenim efektima dve vakcine

Politika pre 7 dana
AMSTERDAM - Evropska agencija za lekove preporučila je da novi, retki neželjeni efekti, budu uvršteni u uputstvo za upotrebu Kovid-19 vakcina kompanija „Astra Zeneka” i „Džonson i Džonson”. Za vakcine oba proizvođača kao „veoma retki”… »

„Đoković može krivično da me goni zbog otkrivanja PCR testa“

Nova pre 7 dana
Zoran Gojković, pokrajinski sekretar za zdravstvo, otkrio je da bi Novak Đoković mogao da ga tuži zbog iznošenja zdravstvenih podataka najboljeg tenisera planete. Gojković je po završetku sednice kriznog štaba održao konferenciju za medije na… »

Novi podaci o rijetkim neželjenim efektima vakcina AstraZenece i J&J

Al Jazeera pre 7 dana
Navode se slučajevi transverzalnog mijelitisa kao neželjene reakcije nakon vakcinacije. Evropska agencija za lijekove (EMA) preporučila je da novi, rijetki neželjeni efekti, budu u uvršteni u uputstvo za upotrebu vakcina protiv COVID-19 kompanija… »

EMA: objavila nove podatke o retkim neželjenim efektima Astra Zeneka vakcine

Blic pre 7 dana
Evropska agencija za lekove preporučila je da novi, retki neželjeni efekti, budu u uvršteni u uputstvo za upotrebu Kovid-19 vakcina kompanija Astra Zeneka i Džonson i Džonson. Za vakcine oba proizvođača kao "veoma retki" navode se slučajevi… »

U pokrajini 2917 novih slučajeva, u Novom Sadu 979 novoobolelih

Dnevnik pre 7 dana
Institut za javno zdravlje Vojvodine ocenjuje epidemiološku situaciju u AP Vojvodini kao vanrednu. Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 2917 novih slučajeva. U Novom Sadu je registrovano 979 novoobolelih. Najveći broj obolelih su osobe… »

Osnovci u Vojvodini od ponedeljka u školama, srednjoškolci kombinovano

Politika pre 7 dana
Tim za škole doneo je odluku da učenici osnovnih škola u Vojvodini, kojima se danas završava zimski raspust, nastavu od ponedeljka 17. januara, realizuju kroz neposredni rad u školi, saopštilo je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja… »

EMA: Novi podaci o retkim neželjenim efektima dve vakcine

RTV pre 7 dana
AMSTERDAM - Evropska agencija za lekove preporučila je da novi, retki neželjeni efekti, budu u uvršteni u uputstvo za upotrebu Kovid-19 vakcina kompanija "Astra Zeneka" i "Džonson i Džonson". Za vakcine oba proizvođača kao "veoma retki" navode se… »

Srbija prva u Evropi po rastu broja novozaraženih u poslednjih sedam dana

N1 Info pre 7 dana
Srbija beleži procentualno najveći rast broja novih slučajeva koronavirusa u Evropi na sedmodnevnom nivou, a broj novoobolelih u periodu od 7. do 13. januara veći je za čak 239 odsto u odnosu na prethodnu nedelju. U poslednjih sedam dana u Srbiji je… »

I dalje visoke brojke: U Hrvatskoj 8.555 novozaraženih, 32 osobe preminule

Blic pre 7 dana
U poslednja 24 sata u Hrvatskoj je zabeleženo 8.555 novih slucajeva korona virusa, a umrle su 32 osobe, saopštio je danas Nacionalni štab civilne zaštite. Broj aktivnih slucajeva u Hrvatskoj je 55.789. Na bolničkom lečenju je 1.710 pacijenata, od… »

Tim za škole prelomio: Evo kako se sledeće sedmice ide u školu

B92 pre 7 dana
Tim za škole doneo je odluku da učenici osnovnih škola u AP Vojvodina, kojima se danas završava zimski raspust, u školu krenu regularno. To znači da će se đaci u Vojvodini 17. januara 2022. vratiti na neposredan rad u školi. Za učenike srednjih… »

U Hrvatskoj 8.555 novozaraženih, 32 osobe preminule

Dnevnik pre 7 dana
ZAGREB: U poslednja 24 sata u Hrvatskoj je zabeleženo 8.555 novih slučajeva korona virusa, a umrle su 32 osobe, saopštio je danas Nacionalni štab civilne zaštite. Broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj je 55.789. Na bolničkom lečenju je 1.710… »

Osnovci u Vojvodini ponovo u školama posle zimskog raspusta

Slobodna Evropa pre 7 dana
Učenici osnovnih škola u pokrajini Vojvodini u Srbiji vraćaju se u škole, na neposrednu nastavu, od ponedeljka 17. januara, nakon završenog zimskog raspusta. Za učenike srednjih škola u Vojovodini nastava će se odvijati po kombinovanom modelu… »

POTVRĐENO: Vojvođanski osnovci u klupama, srednjoškolci kombinovano; u nekim školama štrajk upozorenja

Moj Novi Sad pre 7 dana
Tim za škole doneo je odluku da učenici osnovnih škola u AP Vojvodini, kojima se danas završava zimski raspust, obrazovno-vaspitni rad od ponedeljka, 17. januara, realizuju kroz neposredni rad u školi. Za učenike srednjih škola u AP Vojvodina, od… »

Osnovci u Vojvodini se u ponedeljak vraćaju u klupe, za srednjoškolce kombinovani model

Radio 021 pre 7 dana
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštilo je danas da će od ponedeljka, 17. januara učenici osnovnih škola u Vojvodini redovno pohađati nastavu. Nastava u srednjim školama u Vojvodini biće organizovana po kombinovanom modelu… »

Konačna odluka o đacima: Kako se ide u školu u Vojvodini od ponedeljka

Nova pre 7 dana
Osnovci u Vojvodini od ponedeljka će ići u školske klupe, srednjoškolci će pratiti nastavu onlajn, a maske će za sve biti obavezne, saopštilo je ministarstvo prosvete jutros. „Tim za škole doneo je odluku da učenici osnovnih škola u AP… »

Osnovci u Vojvodini se vraćaju u klupe, za srednjoškolce kombinovani model

N1 Info pre 7 dana
Tim za škole doneo je odluku da učenici osnovnih škola u AP Vojvodina, kojima se danas završava zimski raspust, obrazovno-vaspitni rad od ponedeljka, 17. januara 2022. realizuju kroz neposredni rad u školi, saopšteno je iz Ministarstva prosvete… »

Osnovci iz Vojvodine od ponedeljka u školskim klupama, srednjoškolci po kombinovanom modelu

RTV pre 7 dana
NOVI SAD - Tim za škole doneo je odluku da učenici osnovnih škola u AP Vojvodina, kojima se danas završava zimski raspust, obrazovno-vaspitni rad od ponedeljka, 17. januara 2022. realizuju kroz neposredni rad u školi. Za učenike srednjih škola u AP… »

Potvrđeno pisanje "blica": Osnovci u Vojvodini od ponedeljka u klupama, srednjoškolci po kombinovanom modelu, maske obavezne

Blic pre 7 dana
Osnovci u Vojvodini nastavu će od sledeće nedelje pratiti neposredno, a srednjoškolci po kombinovanom modelu, navodi se u odluci Tima za škole, Podsetimo, kako je i "Blic" juče pisao, Tim za škole doneo je odluku da učenici osnovnih škola u… »

Osnovci od ponedeljka u školama, srednjoškolci kombinovano

Dnevnik pre 7 dana
BEOGRAD: Tim za škole doneo je odluku da učenici osnovnih škola u AP Vojvodina, kojima se danas završava zimski raspust, nastavu od ponedeljka 17. januara, realizuju kroz neposredni rad u školi, saopštilo je Ministarstvo prosvete, nauke i… »

Za osnovce u Vojvodini nastava u školi, srednjoškolci po kombinovanom modelu

Danas pre 7 dana
Tim za škole doneo je odluku da učenici osnovnih škola sa teritorije Vojvodine od ponedeljka, 17. januara nastavu imaju u školi, dok će srednjoškolci raditi po kombinovanom modelu. Oni će ići u školu dan za danom, podeljeni u dve grupe… »

Saopštena zvanična odluka: Nema produžetka raspusta, ovako se u Vojvodini ide u školu od ponedeljka

Kurir pre 7 dana
Tim za škole doneo je odluku da učenici osnovnih škola u AP Vojvodina, kojima se danas završava zimski raspust, obrazovno-vaspitni rad od ponedeljka, 17. januara 2022. realizuju kroz neposredni rad u školi. Za učenike srednjih škola u AP Vojvodina… »

U kovid bolnici Novi Sad leči se 200 pacijenata

Danas pre 7 dana
U kovid bolnicu Univerzitetskog Kliničkog centra Vojvodine na Mišeluku pristižu novi pacijenti oboleli od kovida 19, ali ne brzinom kojom se povećava broj novozaraženih. Prema podacima iz te ustanove, trenutno je na lečenju 196 obolelih, za 13 više… »

Još 397 novozaraženih u Nišu, raste broj prvih pregleda u kovid ambulantama

Južne vesti pre 7 dana
U kovid ambulantama u Nišu, prema poslednjim podacima Doma zdravlja, testirano je 1.218 osoba od kojih je 366 pozitivno na korona virus, dok je ukupno u Nišu 397 novozaraženih, što je više nego što ih bilo ukupno u Nišu, Pčinjskom i Jablaničkom… »

"Za dva dana zaraženih nastavnika više nego za godinu": Ministarstvo odlučuje o početku drugog polugodišta: Povratak u…

Blic pre 8 dana
Zimski raspust za đake srednjih i osnovnih škola traje do 24. januara. Ipak, brojevi zaraženih korona virusom ovih dana obaraju sve rekorde u našoj zemlji, pa je pod znakom pitanja da li će se učenici vratiti u školske klupe ili će se nastava… »

"Za dva dana zaraženih nastavnika više nego za godinu": Ministarstvo odlučuje o početku drugog polugodišta: Povratak u…

Blic pre 8 dana
Zimski raspust za đake srednjih i osnovnih škola traje do 24. januara. Ipak, brojevi zaraženih korona virusom ovih dana obaraju sve rekorde u našoj zemlji, pa je pod znakom pitanja da li će se učenici vratiti u školske klupe ili će se nastava… »

Vesti dana »