Povezane vesti

Zaklaću vas sve ovde! Jezive pretnje Dejana Dragojevića pre nego što je sebi rascepao glavu staklenom flašom!

Kurir pre 7 dana
Filip Car i Dalila Dragojević ušli su u žestoku raspravu u pušaonici, a onda je u jednom trenutku upao Dejan i napravio haos. On nije mogao da podnese što se Car unosi Dalili u lice, pa je iz revolta počeo da lomi sve pred sobom, te je staklenom… »

Samo su stizale slike krvavog Dejana! Evo šta je mama Biljana odmah uradila kad je videla iskasapljenog sina

Kurir pre 7 dana
Dejan Dragojević je napravio nezapamćeni haos kad je video da se Filip Car obraća Dalili Dragojević. Pomahnitao je i počeo da urla po Beloj kući, a u jednom trenutku je uzeo i čašu, koju je razbio sebi o glavu i posekao se. Zadruga 5 - Dejan… »

"Zaklaću vas sve": Stravične pretnje Dejana Dragojevića dok je sebe rezao staklenom flašom

Blic pre 7 dana
Tokom sinoćne žurke došlo je do žestokog okršaja između Dalile Dragojević i Filipa Cara, a Dejan Dragojević nije mogao da podnese što joj se bivši ljubavnik unosi u lice, te je uzeo staklene flaše i sebi razbio glavu. - Jel ga se ti bojiš… »

Dragojevići neće sedeti skrštenih ruku?! Evo gde je Dejan sav krvav proveo noć, a reči njegovog brata mnoge će zbuniti

Kurir pre 7 dana
Dejan Dragojević napravio je haos na proslavi Srpske nove godine kada se samopovredio i raskrvario glavu zbog Filipa Cara i bivše supruge Dalile. Bilo je veoma jezivo gledati kako se Dejan samopovrđuje, kako lomi sve pred sobom, udara glavom, iako su… »

Isplivao još jedan snimak kako je Dejan unakazio glavu! Uzimao sve redom i pokušao da naudi sebi - jezive scene

Blic pre 7 dana
Dejan Dragojević zatekao je Filipa Cara, koji se u momentu približio Dalili i uneo joj se u facu, što je njega izrevoltiralo, pa je iz besa sebe ranio staklenom flašom, udarajući je u glavu i napravio potpuni haos u "Zadruzi". Naime, Dejan je u… »

Pogledajte još jedan snimak kako je Dragojević povredio sebe! (VIDEO)

Svet plus pre 7 dana
Jezive scene! Pogledajte još jedan snimak kako je Dejan Dragojević povredio sebe! Uzimao sve redom u pokušajima da naudi samom sebi! Dejan Dragojević je zatekao Filipa Cara, koji se u momentu približio Dalili i uneo joj se u facu, što je njega… »

Isplivao još jedan snimak kako je Dejan pokušavao da se unakazi! Uzimao sve redom da bi naudio sebi, zadrugari ga jedva…

Kurir pre 7 dana
Dejan Dragojević zatekao je Filipa Cara, koji se u momentu približio Dalili i uneo joj se u facu nakon čega je napravio haos u Beloj kući. Naime, on je urlao na Dalilu, a tokom svađe razbio je glavu. On je udario glavom o staklo, a potom je razbio i… »

"Vodite ga na lečenje, ovo više nije igra": Gledaoci užasnuti krvavim snimcima - imaju zahtev za produkciju Zadruge!

Mondo pre 7 dana
Haos zbog poslednje svađe Dejana Dragojevića, Dalile i Filipa Cara. Haos zbog poslednje svađe Dejana Dragojevića, Dalile i Filipa Cara Dejan Dragojević pobesneo je nakon svađe sa Dalilom i Filipom Carem i napravio haos! Filip Car posvađao se sa… »

Isplivao snimak dejanovog povređivanja! Dragojević na ovaj način pokušao da unakazi lice, jezivi prizori u Zadruzi lede krv…

Alo pre 7 dana
Dejan je sav krvav napustio Zadrugu kako bi mu se sanirale povrede. Dejan Dragojević zatekao je Filipa Cara, koji se u momentu približio Dalili i uneo joj se u facu nakon čega je napravio haos u Beloj kući. Naime, on je urlao na Dalilu, a tokom svađe… »

HAOS U ZADRUZI! Dejan krvav, Dalila u suzama! Za sve kriv Car!

Svet & Skandal pre 7 dana
U Zadruzi skoro pa nijedna noć ne protiče mirno, a ova sinoć je bila, čini se, nikad burnija. Naime, Dalila i Car su se posvađali, a svemu tome je prisustvovao i Dejan Drgojević, koji je potom napravio haos. – Je l imaš problem sa mnom, jesam li… »

Jezive povrede glave! Otkriveno u kakvom je stanju Dejan Dragojević nakon što je hitno izveden krvav iz Zadruge! (video)

Alo pre 7 dana
Haos u Zadruzi i Dejanovo samopovređivanje žestoko je uznemirilo javnost u Srbiji. Sinoć je nastaoopšti haos u Zadruzi između Filipa Cara i Dejana Dragojevića, u kojoj je Dejan izvukao deblji kraj, a užasne scene šokirale su javnost. Naime, Dejan… »

Biljani pozilo kada je videla sina krvavog! Dragojevići nakon uznemirujućih scena u Zadruzi krenuli u Šimanovce da spasu…

Alo pre 7 dana
Haos Dejana Dragojevića u Zadruzi nikoga nije ostavio ravnodušnim, a porodica ne može više da gleda ovaj haos. Dejan Dragojević je sinoć lomio glavu o staklo i zid u "Zadruzi", nakon što se umešao u svađu Dalile i Filipa, pa je završio sav… »

Uznemirujući sadržaj! Dejan skroz krvav, lupao čaše i flaše o glavu, nikad viđen horor u Zadruzi uznemirio javnost u…

Alo pre 7 dana
Šokantno divljanje Dejana Dragojevića i lupanje čaša i flaša o glavu uznemirilo je i zadrugare, a i gledaoce kraj malih ekrana. Filip Car posvađao se sa Dalilom Dragojević ispred Dejana. Matora je pokušala da spreči haos, a Car se unosio Dalili u… »

Dejana izneli iz zadruge! Dragojević u jezivim povredama i sav krvav hitno prevezen u bolnicu! (uznemirujući sadržaj)

Alo pre 7 dana
Sve je počeo u pušionici kada je Dejan pomislio da se Filip Car unosio Dalili u facu nakon čega je izašao i napravio opšti karambol. Nastao je opšti haos u Zadruzi između Filipa Cara i Dejana Dragojevića, u kojoj je Dejan izvukao deblji kraj, a… »

Jezive scene u zadruzi - Dejan skroz krvav! Napravio lom posle svađe i razbio glavu, Dalili pozlilo (video)

Mondo pre 8 dana
Dejan Dragojević pobesneo je nakon svađe sa Dalilom i Filipom Carem i napravio haos! Dejan Dragojević pobesneo je nakon svađe sa Dalilom i Filipom Carem i napravio haos! Filip Car posvađao se sa Dalilom Dragojević ispred Dejana. Matora je pokušala… »

Vesti dana »