Повезане вести

Далила доживела помрачење ума због Дејановог крвавог растројства? (ВИДЕО)

Далила доживела помрачење ума због Дејановог крвавог растројства? (ВИДЕО)

Свет & Скандал 14.01.2022
Далила Драгојевић је напосредно након завршетка емисије “Гледање снимака“ доживела тотално помрачење. ПРИНТСЦРЕЕН/ИОУТУБЕ Наиме, њен бивши супруг Дејан исекао је себе флашом након чега је завршио у Ургентном центру. Далила је… »
Цар окривио далилу за дејанов слом! Филип признао оно што не сме да каже пред задругарима: Он је чудак, а она кварна! (видео)…

Цар окривио далилу за дејанов слом! Филип признао оно што не сме да каже пред задругарима: Он је чудак, а она кварна! (видео)…

Курир 14.01.2022
Филип Цар коментарисао је са Салетом Луксом језиве сцене понашања Дејана Драгојевића, након његове свађе са Далилом Драгојевић. - Тара ми је говорила да плаче, ја сам је узео за руку и питао због кога плаче. Он је чудак, али… »
Жену сам оставио због ове будалетине! Груја се јавно покајао због прељубе, пере се од афере са Мимом!

Жену сам оставио због ове будалетине! Груја се јавно покајао због прељубе, пере се од афере са Мимом!

Курир 14.01.2022
Никола Грујић Груја и даље није могао да преболи то што је видео Миму Шарац како синоћ присно игра са Дином Диздаревићем, па је оплео по својој бившој код Стефана Михића. - Жену сам оставио због ове будалетине, и треба овако да… »
Далила јеца на сав глас јер се дејан не враћа у задругу! Драгојевићка у сузама након карамбола, не могу да је смире! (видео)

Далила јеца на сав глас јер се дејан не враћа у задругу! Драгојевићка у сузама након карамбола, не могу да је смире! (видео)

Курир 14.01.2022
Далила Драгојевић завршила је у сузама због бившег супруга Дејана, који је тоокм журке направио хаос због ње и Филипа Цара. Дејан је том приликом разбио себи главу након чега је превезен у Ургентни центар, и још увек се није… »
Дејан Драгојевић ломио чаше о главу након сукоба Далиле и Филипа Цара (ВИДЕО)

Дејан Драгојевић ломио чаше о главу након сукоба Далиле и Филипа Цара (ВИДЕО)

Вести онлине 14.01.2022
Током прошле ноћи у Белој кући на ријалити имању у Шимановцима уприличена је журка повофдом дочека Православне нове године. Далила Драгојевић расплакала се након свађе са бившим супругом Дејаном и неко време провела је у… »
Далила открила шта се дешавало пре страшног инцидента! Сви шокирани због Дејана, Цара бране: Не могу да сварим да сам била с…

Далила открила шта се дешавало пре страшног инцидента! Сви шокирани због Дејана, Цара бране: Не могу да сварим да сам била с…

Курир 14.01.2022
Дејан Драгојевић направио је хаос у Задрузи због Далиле и Филипа Цара, након чега је сам себи разбио главу. Након жестоког инцидента, Далила је са Јованом Томић Матором и Марком Ђедовићем причала шта се дешавало пре сукоба. - Ти… »

Вести дана »