Повезане вести
Далила доживела помрачење ума због Дејановог крвавог растројства? (ВИДЕО)
Свет & Скандал 14.01.2022
Далила Драгојевић је напосредно након завршетка емисије “Гледање снимака“ доживела тотално помрачење. ПРИНТСЦРЕЕН/ИОУТУБЕ Наиме, њен бивши супруг Дејан исекао је себе флашом након чега је завршио у Ургентном центру. Далила је… »
Цар окривио далилу за дејанов слом! Филип признао оно што не сме да каже пред задругарима: Он је чудак, а она кварна! (видео)…
Курир 14.01.2022
Филип Цар коментарисао је са Салетом Луксом језиве сцене понашања Дејана Драгојевића, након његове свађе са Далилом Драгојевић. - Тара ми је говорила да плаче, ја сам је узео за руку и питао због кога плаче. Он је чудак, али… »
Жену сам оставио због ове будалетине! Груја се јавно покајао због прељубе, пере се од афере са Мимом!
Курир 14.01.2022
Никола Грујић Груја и даље није могао да преболи то што је видео Миму Шарац како синоћ присно игра са Дином Диздаревићем, па је оплео по својој бившој код Стефана Михића. - Жену сам оставио због ове будалетине, и треба овако да… »
Далила јеца на сав глас јер се дејан не враћа у задругу! Драгојевићка у сузама након карамбола, не могу да је смире! (видео)
Курир 14.01.2022
Далила Драгојевић завршила је у сузама због бившег супруга Дејана, који је тоокм журке направио хаос због ње и Филипа Цара. Дејан је том приликом разбио себи главу након чега је превезен у Ургентни центар, и још увек се није… »
Дејан Драгојевић ломио чаше о главу након сукоба Далиле и Филипа Цара (ВИДЕО)
Вести онлине 14.01.2022
Током прошле ноћи у Белој кући на ријалити имању у Шимановцима уприличена је журка повофдом дочека Православне нове године. Далила Драгојевић расплакала се након свађе са бившим супругом Дејаном и неко време провела је у… »
Далила открила шта се дешавало пре страшног инцидента! Сви шокирани због Дејана, Цара бране: Не могу да сварим да сам била с…
Курир 14.01.2022
Дејан Драгојевић направио је хаос у Задрузи због Далиле и Филипа Цара, након чега је сам себи разбио главу. Након жестоког инцидента, Далила је са Јованом Томић Матором и Марком Ђедовићем причала шта се дешавало пре сукоба. - Ти… »
Вести дана »
Временска прогноза: Могућа јутарња магла, током дана претежно сунчано и топло
Сербиан Невс Медиа пре 20 минутајош 15 повезаних
ВИДЕО НБА има новог бисера: Трипл-дабл у стилу Јокића за историју, ово се ретко виђа
Нова пре 15 минутајош 16 повезаних