Povezane vesti
Dalila doživela pomračenje uma zbog Dejanovog krvavog rastrojstva? (VIDEO)
Svet & Skandal 14.01.2022
Dalila Dragojević je naposredno nakon završetka emisije “Gledanje snimaka“ doživela totalno pomračenje. PRINTSCREEN/YOUTUBE Naime, njen bivši suprug Dejan isekao je sebe flašom nakon čega je završio u Urgentnom centru. Dalila je posle te scene… »
Car okrivio dalilu za dejanov slom! Filip priznao ono što ne sme da kaže pred zadrugarima: On je čudak, a ona kvarna…
Kurir 14.01.2022
Filip Car komentarisao je sa Saletom Luksom jezive scene ponašanja Dejana Dragojevića, nakon njegove svađe sa Dalilom Dragojević. - Tara mi je govorila da plače, ja sam je uzeo za ruku i pitao zbog koga plače. On je čudak, ali ona je kriva. Neću… »
Dalila jeca na sav glas jer se dejan ne vraća u zadrugu! Dragojevićka u suzama nakon karambola, ne mogu da je smire! (video)
Kurir 14.01.2022
Dalila Dragojević završila je u suzama zbog bivšeg supruga Dejana, koji je tookm žurke napravio haos zbog nje i Filipa Cara. Dejan je tom prilikom razbio sebi glavu nakon čega je prevezen u Urgentni centar, i još uvek se nije vratio na imanje… »
Ženu sam ostavio zbog ove budaletine! Gruja se javno pokajao zbog preljube, pere se od afere sa Mimom!
Kurir 14.01.2022
Nikola Grujić Gruja i dalje nije mogao da preboli to što je video Mimu Šarac kako sinoć prisno igra sa Dinom Dizdarevićem, pa je opleo po svojoj bivšoj kod Stefana Mihića. - Ženu sam ostavio zbog ove budaletine, i treba ovako da mi se vrati kad… »
Dejan Dragojević lomio čaše o glavu nakon sukoba Dalile i Filipa Cara (VIDEO)
Vesti online 14.01.2022
Tokom prošle noći u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima upriličena je žurka povofdom dočeka Pravoslavne nove godine. Dalila Dragojević rasplakala se nakon svađe sa bivšim suprugom Dejanom i neko vreme provela je u pušionici sa… »
Dalila otkrila šta se dešavalo pre strašnog incidenta! Svi šokirani zbog Dejana, Cara brane: Ne mogu da svarim da sam bila…
Kurir 14.01.2022
Dejan Dragojević napravio je haos u Zadruzi zbog Dalile i Filipa Cara, nakon čega je sam sebi razbio glavu. Nakon žestokog incidenta, Dalila je sa Jovanom Tomić Matorom i Markom Đedovićem pričala šta se dešavalo pre sukoba. - Ti se ponašaš kao… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 4 satijoš 21 povezana

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 1 satjoš 28 povezanih

Pripadnik Žandarmerije: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno tokom protesta u Beogradu
In medija pre 2 satajoš 14 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 2 satajoš 46 povezanih