Povezane vesti

Dodik: Akteri u RS će razgovarati o molbi Vučića za povratak u institucije BiH

Novi magazin 14.01.2022
Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je večeras da će politički akteri u Republici Srpskoj razgovarati o molbi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se predstavnici Srba vrate u institucije BiH. Dodik, lider… »

"To sam jasno stavio do znanja Dodiku": Varhelji očekuje povratak Srba u institucije BiH

Blic 14.01.2022
Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji odbacio je navode pojedinih medija u BiH da je sa srpskim članom Predsedništva BiH dogovarao održavanje posebne sednice Narodne skupštine Republike Srpske o vraćanju određenih nadležnosti i poručio… »

Dodik:Protiv Srpske i srpskog naroda u BiH vodi se besprizorna politička i medijska kampanja

Beta video 14.01.2022
BEOGRAD - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik je, kao primer besprizorne političke i medijske kampanje protiv Republike Srpske i srpskog naroda u BiH koja se vodi ne samo u Sarajevu, već i u brojnim zapadnim centrima moći, naveo obeležavanje… »

Vučić i Dodik dogovorili sabor dve vlade 27. januara

Danas 14.01.2022
U Beogradu je završen sastanak člana Predsedništva BiH Milorada Dodika i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Dogovoreno je održavanje velikog sabora Srbije i Republike Srpske 27.januara uključujući i sastanak dve vlade kada će, kažu… »

Šta je Vučić zamolio Dodika? "Neki politički činioci ugrožavaju stabilnost celog regiona" (foto)

Srbija danas 14.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom. Vučić i Dodik razgovarali su u Vili "Mir", a sastanak je trajao duže od dva sata. Dvojica sagovornika ocenili su da su mir i… »

Detalji sastanka: Šta je Vučić zamolio Dodika

Sputnik 14.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom. Vučić i Dodik razgovarali su u Vili „Mir“, a sastanak je trajao duže od dva sata. Dvojica sagovornika ocenili su da su… »

Detalji razgovora Vučića i Dodika: Mir i stabilnost od ključnog značaja za ceo region (foto)

Srbija danas 14.01.2022
Predsednik Vučić je ocenio da su sankcije SAD protiv Milorada Dodika i drugih zvaničnika Republike Srpske užasan presedan. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom… »

Završen sastanak Vučića i Dodika: Predsednik Srbije zamolio predstavnike RS da se vrate u institucije i tu se bore za prava…

Blic 14.01.2022
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom. Dvojica sagovornika ocenili su da su mir i stabilnost od ključnog značaja za ceo region. Predsednik Dodik je istakao da se… »

Vučić se sastao sa Dodikom: Bitne teme na stolu - trenutna situacija u BiH i RS, kao i sankcije kojima preti EU

Srbija danas 14.01.2022
Tema razgovora Vučića i Dodika biće trenutna situacija u BiH i RS, kao i pretnje sankcijama EU srpskom entitetu. Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom kako je i potvrđeno je u Predsedništvu… »

Predsednik Srbije danas sa Dodikom i predstavnicima Srba sa KiM: Važni razgovori u Beogradu

Srbija danas 14.01.2022
Sastanak sa srpskim članom Predsedništva BiH predviđen je u 9 sati. Predsednik Aleksandar Vučić sastaće se danas, u odvojenim susretima, sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom i sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije… »

Vesti dana »

Nadal u trećem kolu Vimbldona

Beta pre 57 minutajoš 31 povezana

Počela isplata otpremnina radnicima "Fiata"

InfoKG pre 12 satijoš 9 povezanih

Brisel podržao Prištinu: Imaju pravo da ukinu srpske tablice

Politika pre 26 minutajoš 29 povezanih

Švedska i Finska u utorak pristupaju NATO-u

Politika pre 1 satjoš 24 povezane