Povezane vesti

Ponovo se ispituju prijatelji nestalog Mateja, ispričali dve verzije

Nova pre 7 dana
Specijalni tim iz Uprave policije Hrvatske u saradnji s kolegama iz PU splitsko-dalmatinske počeo je u petak ujutro u prostorijama PU splitsko-dalmatinske ispitivanje prijatelja nestalog Mateja Periša (27) za kojim se traga već 15. dan bez rezultata… »

Potraga za mladićem iz Splita proširena na Smederevo, Požarevac i Pančevo

N1 Info pre 7 dana
Potraga za nestalim Splićaninom Matejem Perišem proširena je i na Smederevo, Požarevac i Pančevo, saopštilo je srpsko Ministarstvo unutrašnjih poslova. U potragu, koja traje petnaesti dan, uključeni su pripadnici Policijske uprave za grad Beograd… »

Matejeve prijatelje ispituje specijalni policijski tim: Postoje dve verzije priče? "Obavićemo 7 razgovora ako treba!"

Mondo pre 7 dana
Specijalni tim iz Uprave policije u saradnji s kolegama iz PU splitsko-dalmatinske počeo je u danas ujutro u prostorijama PU splitsko-dalmatinske ispitivanje prijatelja nestalog Mateja Periša (27) za kojim se traga već 15. dan bez rezultata. Specijalni… »

Ispitaćemo ih i sedam puta?! Matejevi drugovi moraju opet na poligraf! Ispričali su dve verzije o nestanku prijatelja

Kurir pre 7 dana
Hrvatska policija juče u Splitu počela da u svojstvu građana ponovo ispituje šestoricu mladića, koji su s Perišem bili u Beogradu. Specijalni tim policije Hrvatske koji se bavi nestankom Mateja Periša (27) iz Splita, koji je nestao noć uoči Nove… »

MUP proširio istragu o nestalom Perišu na Smederevo, Požarevac i Pančevo

Danas pre 7 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštio je da je zvanično proširilo istragu o nestalom državljaninu Hrvatske Mateju Perišu (27) na Smederevo, Požarevac i Pančevo. U potragu, koja traje petnaesti dan, uključeni su pripadnici Policijske… »

Neverovatan i bizaran splet okolnosti: Splićanin istrčao iz kluba, poslednji put njegov telefon lociran u Savi baš kod tog…

Kurir pre 7 dana
U slučaju nestanka Mateja Periša (27) iz Splita, pojavio se jedan, na neki način, veoma bizaran detalj, a to je da je poslednji signal njegovog mobilnog telefona bazna stanica zabeležila tačno kod kluba "Gotik" u Beton hali, odakle je mladić i… »

Istraga o nestalom Mateju Perišu proširena na Smederevo, Požarevac i Pančevo

Radio 021 pre 7 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštio je da je zvanično proširilo istragu o nestalom državljaninu Hrvatske Mateju Perišu (27) na Smederevo, Požarevac i Pančevo. U potragu, koja traje petnaesti dan, uključeni su pripadnici Policijske… »

Zašto matejevi drugovi još ne mogu da budu ispitani u Hrvatskoj: Otkriveno šta se dešava s mladićima i šta se čeka

Kurir pre 7 dana
U potragu za nestalim Matejom Perišem (27) iz Splita uključene su jedinice MUP-a, Žandarmerije. Istražitelji su do sada uspeli da utvrde kuda se Periš kretao kritične noći, ali ne i zbog čega. - Pokušavaju da otkriju zašto je Matej iznenada, bez… »

Mapa Matejevog kretanja ruši prvobitnu teoriju o tome gde je trčao

Nova pre 7 dana
Ruta kojom se u noći nestanka kretao mladi Splićanin Matej Periš (27) više je puta označena i rekonstruirana te je dosad već potpuno poznata. Međutim, sam opis kretanja ne daje odgovor na pitanje zašto se mladić njome zaputio. Trenutno je široko… »

Misterija nestanka ne prestaje: Policija traži odgovor na dva ključna pitanja, a u Hrvatskoj će opet saslušati Matejeve…

Kurir pre 7 dana
Hrvatski istražitelji će obaviti razgovor sa šestoricom momaka koji su bili u Beogradu s Perišem u momentu kada je nestao. Njih je srpska policija već ispitivala više puta. Iako je MUP Srbije obelodanio rekonstrukciju kretanja Mateja Periša (27) iz… »

Potraga za matejem perišem: Ministar Vulin, šef BG policije Milić i Nenad Periš na čamcu pretražuju reku Savu foto

Kurir pre 7 dana
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin šefom beogradske policije Veselinom Milićem i šefom ronilaca Žandarmerije na čamcu pretražuju reku Savu, nezvanično saznaje Kurir. S njima je na čamcu, nezvanično saznajemo, i Nenad Periš, otac… »

VIDEO Policajci proširili potragu za Matejem Perišem na još tri grada

Nova pre 7 dana
MUP Srbije saopštio je da je zvanično proširio istragu o nestalom državljaninu Hrvatske Mateju Perišu (27) na Smederevo, Požarevac i Pančevo. Policija je ranije saopštila da su službenici pregledali su stotine sati materijala, snimaka sa svih… »

Proširena potraga za matejem na još tri grada! Uprkos snegu i ledu rečna policija traga za nestalim Splićaninom

Mondo pre 7 dana
MUP Srbije saopštio je da je zvanično proširio istragu o nestalom državljaninu Hrvatske Mateju Perišu (27) na Smederevo, Požarevac i Pančevo. MUP Srbije saopštio je da je zvanično proširio istragu o nestalom državljaninu Hrvatske Mateju Perišu… »

Pretražene obale Dunava: Potraga za Matejem Perišem proširena na Smederevo, Požarevac i Pančevo (foto)

Večernje novosti pre 7 dana
Foto: N.Živanović U potragu, koja traje petnaesti dan, uključeni su pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, policijske ispostave za bezbednost na rekama, pripadnici Žandarmerije, Policijske brigade i policijskih uprava Pančevo, Smederevo i… »

Potraga za matejem proširena na još tri grada: Pogledajte kako policija traga za nestalim Splićaninom, traže i ispod snega…

Blic pre 7 dana
MUP Srbije saopštio je da je zvanično proširio istragu o nestalom državljaninu Hrvatske Mateju Perišu (27) na Smederevo, Požarevac i Pančevo. U potragu, koja traje petnaesti dan, uključeni su pripadnici Policijske uprave za grad Beograd… »

Matej zaustavio taksi kako bi otišao u stan na dorćolu?! Drugovi ispričali detalje policiji - evo šta je hteo da uzme

Mondo pre 7 dana
Ovakav zaključak se izvodi jer nestali Splićanin ne poznaje Beograd. Ovakav zaključak se izvodi jer nestali Splićanin ne poznaje Beograd. Potraga za Matejem Perišom (27) iz Splita ušla je u 15. dan. Splićanin je bio u beogradskom klubu "Gotik", a… »

Otkriveno zašto je Matej trčao i zaustavio taksistu u noći nestanka?! Drugovi ispričali policiji i prijateljima u Hrvatskoj

Kurir pre 7 dana
Matej Periš (27) iz Splita koji je nestao 31. decembra 2021. godine u Beogradu nakon izlaska iz kluba Gotik, najverovatnije, pokušao je da zaustavi taksi kako bi ga navodno prebacio do iznajmljenog apartmana na Dorćolu, u Ulici Žorža Klemansoa, gde… »

Matej je znao gde ide?! Kretanje nestalog Splićanina kobne noći se podudara sa ovom putanjom!

Mondo pre 7 dana
Matej trčao putanjom koju Google navigacija nudi kao najbolji put prema restoranu Savanova. Matej trčao putanjom koju Google navigacija nudi kao najbolji put prema restoranu Savanova. Ruta kojom se u noći nestanka kretao mladi Splićanin Matej Periš… »

"Da je taj momenat bio drugačiji, ne bi sada pričali": Otac Mateja Periša otkrio da li je razgovarao sa taksistom!

Mondo pre 7 dana
Periš je još jednom odbacio nagađanja da je Matej bio drogiran. Periš je još jednom odbacio nagađanja da je Matej bio drogiran. Potraga za Matejem Perišom (27) iz Splita ušla je u 15. dan. Splićanin je bio u beogradskom klubu "Gotik", a… »

Vesti dana »