Povezane vesti

Boranin uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti

Danas 14.01.2022
Zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, borska policija uhapsila je V. R. (21) iz ovog grada, a protiv drugog, koji ima 17 godina, za isto krivično delo biće podneta krivična prijava. Prema navodima saopštenja PU… »

Rasvetljene dve krađe: Uhapšen muškarac (28) iz okoline Loznice zbog pljačke

Kurir 14.01.2022
LOZNICA – Loznička policija je intenzivnim operativnim radom, rasvetlila dve krađe, izvršene 12. i 13. januara, i identifikovala dvadesetosmogodišnjeg muškarca iz okoline Loznice, osumnjičenog za ova krivična dela. Sumnja se da je 12. januara, iz… »

Uhapšen zbog 151 grama amfetamina i 136 grama marihuane

Danas 14.01.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u tom gradu, podneli su krivičnu prijavu protiv devetnaestogodišnjeg muškarca iz Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo… »

Šabac: Krivična prijava mladiću zbog droge

B92 14.01.2022
Policija u Šapcu podnela je krivičnu prijavu protiv mladića (19) iz tog grada. Krivična prijava je podneta zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Kako se navodi, policija je prilikom… »

Tinejdžer u Šapcu uhapšen sa 151 gram amfetamina i 136 grama marihuane

Nova 14.01.2022
Policija u Šapcu je podnela krivičnu prijavu protiv devetnaestogodišnjeg mladića jer je prilikom pretresa njegovog stana i drugih prostorija našla 151 gram amfetamina i 136 grama marihuane. Krivična prijava podneta je zbog postojanja osnova sumnje… »

Pokrao taksistu koji ga je vozio, pa sa recepcije odneo telefon

Nova 14.01.2022
Policija u Loznici identifikovala je muškarca (28) za kog se sumnja da je u tom gradu ukrao 320 evra, 18.500 dinara i dva mobilna telefona, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova. Kako se navodi u saopštenju, osumnjičeni je 12… »

Bor: Uhapšena dva mladića

B92 14.01.2022
Policija u Boru uhapsila je mladića V.R. (21) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, saopšteno je iz Policijske uprave u tom gradu. Kako se navodi, policija će i protiv jednog maloletnika (17) podneti krivičnu prijavu za… »

Uhapšen razbojnik (29) iz Ruskog Krstura: Nožem pretio radnici trafike i oteo joj novac

Kurir 14.01.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su N. M. (2002) iz Ruskog Krstura osumnjičenog da je sinoć, uz pretnju nožem, od radnice jedne trafike u centru grada oteo novac. Policija je kod njega… »

Pala 2 dilera u Subotici: Policija im našla 16 paketića kokaina i oružje

Kurir 14.01.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su I. K. (48) i N. Č. (34) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je u stanu koji… »

Šabac: Krivične prijave zbog nezakonitog lova

RTV 14.01.2022
ŠABAC - Policija u Vladimircima sinoć je zaustavila automobil "zastava" kojim je upravljao muškarca (44) i u gepeku pronašla ustreljenog srndaća. Sumnja se da je divljač ustrelio drugi muškarac (35), kod koga je pretresom stana i drugih prostorija… »

Razbojnik uz pretnju nožem ukrao novac iz trafike u Subotici, ali nije uspeo daleko da odmakne!

Blic 14.01.2022
N. M, dvadesetogodišnjaka iz Ruskog Krstura, subotička policija je uhapsila zbog sumnje da je uz pretnju nožem od radnice jedne trafike u centru Subotice oteo novac. Razbojništvo se dogodilo sinoć, a efikasnom akcijom policije on je brzo uhapšen i… »

Krivične prijave zbog nezakonitog lova u Šapcu

Dnevnik 14.01.2022
ŠABAC: Policija u Vladimircima sinoć je zaustavila automobil „zastava“ kojim je upravljao muškarca (44) i u gepeku pronašla ustreljenog srndaća. Sumnja se da je divljač ustrelio drugi muškarac (35), kod koga je pretresom stana i drugih… »

Krivične prijave zbog ubistva srndaća u krivolovu u Vladimircima: Ubili životinju, pa sakrili u gepek

Kurir 14.01.2022
Policija u Vladimircima podnela je krivične prijave protiv dve osobe osumnjičene da su u krivolovu ubile srndaća, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova. Kako se navodi u saopštenju, policija je srndaća pronašla u gepeku automobila… »

Vazdušnom puškom ubili srndaća: Prijave protiv dvojice osumnjičenih

Nova 14.01.2022
Policija u Vladimircima podnela je krivične prijave protiv dve osobe osumnjičene da su u krivolovu ubile srndaća, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova. Kako se navodi u saopštenju, policija je srndaća pronašla u gepeku automobila… »

Maloletnici uhapšeni u Subotici: Provalili u trafiku i šest prodavnica

Nova 14.01.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su više krivičnih dela teška krađa, krađa i izazivanje opšte opasnosti i uhapsili dvojicu sedamnaestogodišnjaka iz Subotice zbog postojanja osnova… »

Vesti dana »