Повезане вести

Хрват оштар! Нека их је срамота односа према Новаку! Третирали су Ђоковића као криминалца!

Хрват оштар! Нека их је срамота односа према Новаку! Третирали су Ђоковића као криминалца!

Вечерње новости 14.01.2022
Фото: Н.Параушић - Нисам изненађен поновним укидањем аустралијске визе Новаку Ђоковићу, јер су политичари одлучили да преко Новака добију неке политичке поене - рекао је за Тањуг легендарни тенисер и тениски тренер Никола… »
Пилић: Третирају Ђоковића као криминалца; Мареј: Нећу шутирати Новака док је на земљи; Нинковић: Шокиран сам количином мржње…

Пилић: Третирају Ђоковића као криминалца; Мареј: Нећу шутирати Новака док је на земљи; Нинковић: Шокиран сам количином мржње…

РТВ 14.01.2022
БЕОГРАД - Хрватски стручњак Никола Пилић осврнуо се на ситуацију у којој се Ђоковић налази у разговору за ТВ Прва. Како каже, нису иста правила за Ђоковича и остале. Типсаревић: Токсична срамота Бивши српски тенисер Јанко… »
Легендарни тренер након пресуде Ђоковићу: Срамота

Легендарни тренер након пресуде Ђоковићу: Срамота

Нова 14.01.2022
Никола Пилић, чувени тениски тренер и један од најзаслужнијих за успон Новака Ђоковића на сам светски врх, истакао је да није изненађен одлуком власти у Аустралији, док је депортацију назвао "срамотном". „Нисам изненађен поновним… »

Вести дана »