Povezane vesti

Saslušanje Đokovića pred Federalnim sudom noćas u ponoć

Politika pre 8 dana
MELBURN - Saslušanje najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića pred Federalnom sudom, nakon što mu je drugi put uskraćena viza za boravak u Australiji, održaće se u subotu od 10.15 sati po lokalnom, odnosno u noći između petka i subote od 00.15 po… »

Novakov slučaj ide na Savezni sud, neće biti deportacije pre kraja postupka

Vesti online pre 8 dana
Australijski sudija Entoni Keli izdao je sudsku naredbu da se slučaj Novaka Đokovića prebaci Saveznom sudu, a najbolji teniser sveta neće biti deportovan dok se proces ne završi. Sudija Keli predložio je tokom ročišta privremenu zabranu… »

Saslušanje Đokovića pred Federalnim sudom u 00.15

Dnevnik pre 8 dana
MELBURN: Saslušanje najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića pred Federalnom sudom, nakon što mu je drugi put uskraćena viza za boravak u Australiji, održaće se u subotu od 10.15 sati po lokalnom, odnosno u noći između petka i subote od 00.15 po… »

Saslušanje gotovo: Advokat države ne pristaje na panel sudija, suđenje u subotu u 23,30, glavno pitanje gde je Novak?

Sportski žurnal pre 8 dana
Novak Đoković se susreo sa nezapamćenim skandalom u svetu sporta. Već deset dana traje neizvesnost i njegova borba sa vlastima u Australiji da izbori pravo učešća na turniru. Jednom je dobio na sudu Takođe, predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Zašto je Đokoviću promenjen sud?

Vesti online pre 8 dana
Novak Đoković, prvi teniser sveta, na Federalnom sudu Australije saznaće konačnu odluku. Sudija Entoni Keli, na saslušanju sa advokatskim timom Đokovića, odlučio je da prebaci odluku na drugi sud i tako da se definitivno stavi tačka na ceo… »

Ako ostane u Melburnu, Đoković na terenu u ponedeljak

Politika pre 7 dana
MELBURN – Najbolji teniser sveta Novak Đoković, ako ostane u Melburnu, meč prvog kola Australijan opena igraće u ponedeljak. Organizatori su saopštili su da će se prvog dana turnira igrati „gornja polovina” žreba, u kojoj je prvi nosilac… »

Ko je sudija O’Kalahan, u čijim je sada rukama slučaj Novaka Đokovića

N1 Info pre 7 dana
Australijski sudija Entoni Keli izdao je sudsku naredbu da se slučaj Novaka Đokovića prebaci Saveznom sudu, a prvim saslušanjem na Saveznom sudu će predsedavati sudija Dejvid Džon O'Kalahan. Na današnjem ročišćtu je potvrđen i dogovor da se… »

Đoković u sudskoj borbi za ostanak u Australiji

Al Jazeera pre 7 dana
Tokom vikenda će se znati hoće li Novak Đoković učestvovati na Australian Openu, nakon što mu je drugi put ukinuta australijska viza. Jutros je to učinio ministar za imigracije Alex Hawke. Đokovićev slučaj preuzima Savezni sud Australije, a… »

Sudiji Keliju se smučio cirkus oko Novaka: Prekinuo ročište zbog tajne lokacije

Nova pre 7 dana
Sudija Entoni Keli, koji je presudio u korist Novaka Đokovića posle prvog ročišta, u drugom je slučaj prebacio na Savezni sud. U klinču advokata Novaka Đokovića i ministra za imigraciju Aleksa Hoka, presekao je Keli kada je došlo do debate o… »

Saslušanje Đokovića pred Federalnim sudom u 00.15

Sportski žurnal pre 7 dana
Prethodno bi u 22 sata po našem vremenu trebalo da bude saslušan pred imigracionim vlastima. Saslušanje najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića pred Federalnom sudom, nakon što mu je drugi put uskraćena viza za boravak u Australiji, održaće se u… »

Britanski novinar širi pogled i Amerikancima povodom "slučaja Đoković": "Traži se bilo kakav razlog..."

Sportske.net pre 7 dana
Novinar britanskog "Telegrafa" Oliver Braun rekao je u uključenju za američki "CNN" da australijske vlasti traže bilo kakav način da deportuju Novaka Đokovića iz zemlje. Novak Đoković je i danas tema broj jedan svetskih medija. Prvi igrač sveta… »

Zašto je Đokoviću promenjen sud?

B92 pre 7 dana
Novak Đoković, prvi teniser sveta, na Saveznom sudu Australije saznaće konačnu odluku. Sudija Entoni Keli, na saslušanju sa advokatskim timom Đokovića, odlučio je da prebaci odluku na drugi sud i da se tako definitivno stavi tačka na ceo slučaj… »

Đoković na terenu u ponedeljak ako ne bude deportovan

Vesti online pre 7 dana
Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće u ponedeljak meč prvog kola Australijan opena, saopštili su organizatori. U saopštenju se navodi da će prvog dana turnira igrati “gornja polovina” žreba, u kojoj je prvi nosilac Đoković. Žrebom je… »

Evo zašto je Đokoviću promenjen sud: Sudija Keli još jednom oduševio Srbiju – poznato je ko će doneti konačnu odluku!

Hot sport pre 7 dana
Konačna odluka je blizu. Pakao za Novaka Đokovića u Australiji nastavio se jutros, kada je ministar za imigraciju Hok odlučio da mu ponovo poništi vizu. Đoković je potom ponovo saslušan, a sudija Entoni Keli koji ga je prvi put oslobodio, doneo je… »

Nema spavanja – Đokovića čeka dug dan

B92 pre 7 dana
Srpski teniser Novak Đoković izaći će na novo saslušanje oko 10:15 po lokalnom, odnosno 00:15 po našem vremenu. Prethodno će Đoković u 22 časa po našem vremenu dati iskaz graničnoj policiji. Federalni sud će doneti konačnu odluku, a… »

Ako ostane u Melburnu, Novak na terenu već u ponedeljak

N1 Info pre 7 dana
Organizatori Australijan opena saopštili su da će u ponedeljak igrati 'gornja polovina' žreba, u kojoj je prvi nosilac Novak Đoković. Ostaje pitanje da li će Srbinu biti dozvoljeno da igra. I ako da, kada će tačno on tu odluku saznati, s obzirom… »

Srpski politikolog istražio: "Skoro nemoguće oboriti odluku ministra"

Sportske.net pre 7 dana
Novak Đoković neće igrati Australijan open, osim ukoliko se ne desi čudo. Najbolji teniser svih vremena je dobio jutros oko 8 časova (po srednjeevropskom vremenu) informaciju da mu je viza po drugi put odbijena i da je ministar Aleks Houk odlučio da… »

On preuzima slučaj Đoković: O Novakovoj sudbini na saveznom sudu odlučuje sudija Dejvid O'Kalahan (foto)

Večernje novosti pre 7 dana
EPA-EFE/DIEGO FEDELE AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT Sudija Entoni Keli, koji je do sada vodio ovaj pretres, nakon kratke pauze obavestio je obe strane da je sud raspušten do sutra ujutru po lokalnom vremenu (večeras oko 23 sata po srpskom). We welcome… »

Sada je sve jasnije: Evo zašto je Đokovićev slučaj predat višem sudu

Blic sport pre 7 dana
Srpski teniser i aktuelni prvi reket sveta, , zvaničnu odluku oko deportacije iz Australije saznaće na Federalnom sudu Australije. , pa je odlučio da odluku prebaci na viši Sud, čime će se staviti tačka na slučaj. Jedan od glavnih razloga za takvu… »

Đoković u trci sa vremenom – prvi meč na programu u ponedeljak

B92 pre 7 dana
Novak Đoković ima samo 48 časova da reši problem sa državom Australijom. Njega u subotu očekuje saslušanje sa ministrom za imigracije Aleksom Hokom u vezi sa vizom, a potom i suđenje u nedelju. U međuvremenu, najverovatnije će morati u… »

Počelo razgovorom o slobodi, došlo do pritvora: Novi obrti u Đokovićevom slučaju

B92 pre 7 dana
Činilo se da će Novak Đoković gotovo sigurno biti na slobodi makar do 22 časa po našem vremenu, ali se sitacija promenila. Advokat države Stiven Lojd nije bio ni protiv toga da proces ostane kod sudije Enotnija Kelija, ni protiv toga da ga prebace… »

Šta se dešava sa Đokovićem u narednih 48 sati?

Radio 021 pre 7 dana
Novak Đoković će večeras prenoćiti u sopstvenom smeštaju u Melburnu. Sutra u 8 časova (petak u 22 časa po srednjeevropskom vremenu) u kancelariji njegovih advokata saslušava ga imigraciona služba Australije. Od tog trenutka teče mu i… »

Ako ostane u Melburnu, Đoković na terenu u ponedeljak

Sportski žurnal pre 7 dana
Žrebom je odlučeno da se Đoković u prvom kolu sastaje sa Miomirom Kecmanovićem. Najbolji teniser sveta Novak Đoković, ako ostane u Melburnu, meč prvog kola Australijan opena igraće u ponedeljak. Organizatori su saopštili su da će se prvog dana… »

Novakove šanse nisu velike! Advokatica otkrila loše vesti - Đoković gubi važan adut, ministar je u velikoj prednosti!

Mondo pre 7 dana
Ovo suđenje po svemu sudeći neće ličiti na prethodno, na kojem su Novakovi advokati sa lakoćom dobili slučaj. Ovo suđenje po svemu sudeći neće ličiti na prethodno, na kojem su Novakovi advokati sa lakoćom dobili slučaj. Posle dva sata pretresa… »

Đoković neće biti deportovan do okončanja žalbe, slučaj prebačen na Savezni sud

Novi magazin pre 7 dana
Australijski sudija Entoni Keli rekao je danas da srpski teniser Novak Đoković neće biti deportovan iz Melburna do okončanja žalbe u vezi sa ukidanjem vize i da je slučaj sada prebačen na Savezni sud Australije. Kako je sudija precizirao na… »

Odložena deportacija Đokovića, večeras razgovor sa imigracionim vlastima

IndeksOnline pre 7 dana
BEOGRAD – Australijska vlada prihvatila je predlog da odloži deportaciju srpskog tenisera Novaka Djokovića iz Melburna, kome je danas ukinuta viza. Advokat australijske vlade Stiven Lojd rekao je da Vlada neće pokrenuti postupak deportacije. On je… »

Odložena deportacija Đokovića, večeras razgovor sa imigracionim vlastima

Sandžak haber pre 7 dana
BEOGRAD – Australijska vlada prihvatila je predlog da odloži deportaciju srpskog tenisera Novaka Djokovića iz Melburna, kome je danas ukinuta viza. Advokat australijske vlade Stiven Lojd rekao je da Vlada neće pokrenuti postupak deportacije. On je… »

Saslušanje opet prekinuto, Novak pred sudiju izlazi i večeras, a posle toga ide u pritvor

Noizz pre 7 dana
Sudija je po drugi put prekinuo ročište, a potom najavio da će sutra ujtru (večeras po našem) doneti konačnu presudu u slučaju u kom se po hitnom postupku odlučuje o ukidanju vize prvom tenisera sveta Novaku Đokoviću. On je izdao privremenu… »

Surov raspored: Novak u nedelju na suđenju, u ponedeljak na terenu ako pobedi

Nova pre 7 dana
Australijan open nema milosti, Novak Đoković će na teren već u ponedeljak ako njegovi advokati trijumfuju. „Mečevi prve polovine kostura takmičenja u muškom i ženskom singlu igraće se u ponedeljak“, saopštio je Australijan open. Novak je… »

Đoković će biti na tajnoj lokaciji: Advokati spasili Novaka nove golgote u hotelu užasa

Blic sport pre 7 dana
Sreća u nesreći za . Prvo suđenje zbog odluke australijskog ministra oko deportacije prvog tenisera sveta nije donelo mnogo odgovora teniskoj javnosti. Prvi reket sveta neće biti deportovan sve dok se suđenje ne okonča, a isto je prebačeno na… »

Novak ne ide u pritvor! Slučaj se seli na Savezni sud! (video)

Večernje novosti pre 7 dana
FOTO: Tanjug Keli je nakon kratke pauze obavestio stranke da će slučaj biti prebačen u ingerenciju Federalnog suda Australije. Večeras u 22 sata po našem vremenu Đoković će na sastanak s imigracionim vlastima. Zastupnik države predložio je da… »

Vesti dana »