Povezane vesti

Zbog kokaina u tovaru banana uhapšen špediter

Politika 14.01.2022
PODGORICA - Špediter Đ.D. uhapšen je i određeno mu je zadržavanje zbog sumnje da je bio član kriminalne organizacije koja je krijumčarila kokain u paketima banana, koje su bile namenjene kompaniji Voli, saopštio je danas specijalni tužilac… »

Otvorena istraga povodom zapljene pola tone kokaina u Podgorici

Al Jazeera 14.01.2022
Crnogorsko tužilaštvo podnijelo je krivičnu prijavu protiv jedne osobe u istrazi povodom zapljene pola tone kokaina u Podgorici. Droga je stigla iz Ekvadora u pošiljci banana. Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić rekao je da je riječ o… »

Podzemlje se pregrupisalo: Posle razbijanja kavčana i škaljaraca stvoren novi klan, prošvercovali 2,5 tona kokaina u luku…

Kurir 14.01.2022
Crnogorski tužioci objasnili kome pripada 500 kilograma čistog kokaina nađenog u magacinu firme "Voli", vlasnika Dragana Bokana, saradnika Mila Đukanovića. Nova kriminalna grupa koju predvode dvojica muškaraca, čiji identitet zasad nije otkriven… »

Katnić: Krajnja destinacija kokaina nije bio lanac Voli, slučaj se pakovao Bokanu

Danas 14.01.2022
Glavni specijalni tužilac Crne Gore Milivoje Katnić izjavio je da prvi nalazi istrage ukazuju da krajnja destinacija isporuke oko 400 kilograma kokaina nije bio logistički centar trgovinskog lanca Voli, već deo slobodne carinske zone u luci Bar… »

Moguće da su crnogorskim carinicima promakle tri tone kokaina

Al Jazeera 14.01.2022
Povodom zapljene velike količine kokaina, glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić kazao je da je riječ o izuzetno uspješnoj akciji carinika i policije. Jedna osoba je privedena zbog sumnje da je bila uključena u ovaj slučaj. Tužilaštvo je od… »

Katnić: Krajnja destinacija kokaina nije bio lanac „Voli“

Nova 14.01.2022
Glavni specijalni tužilac Crne Gore Milivoje Katnić izjavio je da prvi nalazi istrage ukazuju da krajnja destinacija isporuke oko 400 kilograma kokaina nije bio logistički centar trgovinskog lanca Voli, već deo slobodne carinske zone u luci Bar… »

Crna Gora: Zbog pola tone kokaina u tovaru banana uhapšen špediter

Dnevnik 14.01.2022
PODGORICA: Špediter Đ.D. uhapšen je i određeno mu je zadržavanje zbog sumnje da je bio član kriminalne organizacije koja je krijumčarila kokain u paketima banana, koje su bile namenjene kompaniji Voli, saopštio je danas specijalni tužilac… »

Novi detalji: Ekvadorci pakovali kokain u banane, Crnogorac je poslao u „Voli“

Nova 14.01.2022
Specijalni tužilac Miroslav Turković, koji postupa u predmetu zaplene više stotina kilograma kokaina, rekao je da je Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore (SDT) 13. januara podnelo krivičnu prijavu protiv Đoka Drobnjaka, kojeg sumnjiče da je… »

Zaplena kokaina u magacinu milovog čoveka: Uhapšen špediter, očekuje se konferencija tužilaštva i policije!

Kurir 14.01.2022
Crnogorska policija uhapsila je špeditera iz Bara, Đoka D. zbog sumnje da je povezan sa švercom 400 kilograma kokaina koji je pronađen pre dva dana u pošiljci banana koja je dopremljena u magacin troginskog lanca "Voli". Vlasnik "Volija", Dragan… »

Nova kriminalna grupa švercuje kokain: Drogu savršene čistoće pakuju u banane, a do sada prošvercovali 2,5 tone narkotika

Kurir 14.01.2022
Specijalni crnogorski tužilac Miroslav Turković, koji i postupa u predmetu zaplene oko 500 kilograma kokaina, potvrdio je da je to tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu protiv špeditera Đoka D. zbog sumnje da je postao član kriminalne grupe koja je… »

Prvo hapšenje u CG zbog kokaina u bananama - pao špediter: Evo kako su radnici otkrili da se u paketima nalazi droga!

Mondo 14.01.2022
Policija je imala informaciju o tovaru droge i pratila je njegovo kretanje. Policija je imala informaciju o tovaru droge i pratila je njegovo kretanje. Zbog sumnje da je povezan sa tovarom od 400 kilograma kokaina koji je nađen u magacinu Logističkog… »

Zaplena kokaina u magacinu milovog čoveka: Uhapšen špediter, očekuje se konferencija tužilaštva i policije

Srbija danas 14.01.2022
Tovar banana sa kokainom, navodno, u luku Bar stigao je 2. januara iz Ekvadora. Posle carinjenja, banane i kokain kamionima su prebačeni u skladište "Volija" u Zeti. Crnogorska policija uhapsila je špeditera iz Bara, Đoka D. zbog sumnje da je povezan… »

Lisice zasad samo špediteru: Posle zaplene pola tone kokaina među bananama u magacinu najvećeg crnogorskog trgovinskog lanca

Večernje novosti 14.01.2022
zaplena Deo droge otkriven u tovaru banana Beli prah, čija tačna količina tek treba da bude utvrđena, radnici su pronašli u paketu sa bananama, a potom je uprava ove firme obavestila policiju. U Podgorici se juče nezvanično moglo čuti da iza… »

Vesti dana »