Повезане вести
Убиство старца (94) у селу Доњи Душник згрозило све: Осумњичени (23) се на бизаран начин правдао пред судијом језиво
Курир 14.01.2022
Убиство декице Саве Крстића (93) из села Доњи Душник код Гаџиног Хана згрозило је јавност, а осумњичен за убиство је Миљан Јовановић (23) звани Легија. Његов комшија је данас пред Вишим судом испричао како се догодио злочин… »
Бизарна одбрана оптуженог за тешко убиство: "Једном сам га тукао јер ми је вређао мајку, други пут јер ми је вређао бабу... Да…
Блиц 14.01.2022
"Једном сам га те вечери тукао јер ми је вређао мајку, а други пут јер ми је вређао бабу. Нетачни су наводи оптужнице да сам гушио. Оставио сам га да лежи на леђима, претпостављам да је умро од гушења крвљу која му је ишла из… »
„Да нисам био пијан, Сава би био жив“: Бизарна одбрана оптуженог за убиство
Нова 14.01.2022
"Прво сам га истукао док ме је испраћао, на излазу из куће, то му је било зато што ми је псовао мајку милосну. Затим сам га унео у собу, па сам га ударио још два пута, то му је било зато што ми је вређао и бабу. Али га нисам… »
Вести дана »
Ђурић: Значајно назадовање у дијалогу због неконструктивног приступа Приштине
Телеграф пре 16 минутајош 20 повезаних
Временска прогноза за Србију: магловита јутра и претежно сунчани дани са температурама до 16 степени
Наслови.аи пре 1 минутјош 19 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 41 минутајош 30 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији од данас могу да се провере онлајн: Ево како приступити подацима
Недељник пре 26 минутајош 15 повезаних