Povezane vesti

Ubistvo starca (94) u selu Donji Dušnik zgrozilo sve: Osumnjičeni (23) se na bizaran način pravdao pred sudijom jezivo

Ubistvo starca (94) u selu Donji Dušnik zgrozilo sve: Osumnjičeni (23) se na bizaran način pravdao pred sudijom jezivo

Kurir 14.01.2022
Ubistvo dekice Save Krstića (93) iz sela Donji Dušnik kod Gadžinog Hana zgrozilo je javnost, a osumnjičen za ubistvo je Miljan Jovanović (23) zvani Legija. Njegov komšija je danas pred Višim sudom ispričao kako se dogodio zločin. Deka je ranije… »
Bizarna odbrana optuženog za teško ubistvo: "Jednom sam ga tukao jer mi je vređao majku, drugi put jer mi je vređao babu…

Bizarna odbrana optuženog za teško ubistvo: "Jednom sam ga tukao jer mi je vređao majku, drugi put jer mi je vređao babu…

Blic 14.01.2022
"Jednom sam ga te večeri tukao jer mi je vređao majku, a drugi put jer mi je vređao babu. Netačni su navodi optužnice da sam gušio. Ostavio sam ga da leži na leđima, pretpostavljam da je umro od gušenja krvlju koja mu je išla iz nosa. Mogu to i… »
„Da nisam bio pijan, Sava bi bio živ“: Bizarna odbrana optuženog za ubistvo

„Da nisam bio pijan, Sava bi bio živ“: Bizarna odbrana optuženog za ubistvo

Nova 14.01.2022
"Prvo sam ga istukao dok me je ispraćao, na izlazu iz kuće, to mu je bilo zato što mi je psovao majku milosnu. Zatim sam ga uneo u sobu, pa sam ga udario još dva puta, to mu je bilo zato što mi je vređao i babu. Ali ga nisam gušio, moguće je da… »

Vesti dana »