Povezane vesti

"Kod ljudi u Australiji sam video da mrze Đokovića": Srpski fudbaler ponovo govorio o Novaku

"Kod ljudi u Australiji sam video da mrze Đokovića": Srpski fudbaler ponovo govorio o Novaku

Večernje novosti 14.01.2022
Foto: EPA-EFE/DAVID MOIR Najboljem teniseru sveta je jutros ukinuta viza, pa je njegov nastup na Australijan openu pod velikim znakom pitanja. Da li će nastupiti u Melburnu moglo bi da bude jasnije večeras oko ponoći. Neće se Nole predate bez borbe… »
Belgijanka o "slučaju Đoković": Za sve je najbolje da Novak ne igra na Australijan openu

Belgijanka o "slučaju Đoković": Za sve je najbolje da Novak ne igra na Australijan openu

Večernje novosti 14.01.2022
Tanjug/AP Najboljem teniser sveta je danas ukinuta viza i on večeras oko 22 sata izlazi pred sud, posle čega bi sve moglo da bude jasno. Iako se još uvek ne zna kakva će odluka biti, osvajačica sedam grend slem titula smatra da je najbolje da… »
Ninković: Video sam veliku mržnju prema Đokoviću

Ninković: Video sam veliku mržnju prema Đokoviću

Dnevnik 14.01.2022
SIDNEJ: „Kod ljudi u Australiji sam video veliku mržnju prema Novaku Đokoviću, ja sam ovde sedam godina i nikada nisam imao problem”, rekao je srpski fudbaler i igrač Sidneja Miloš Ninković u izjavi za Tanjug. "Razočaran sam i ne mogu da… »
Ninković: Ovakvu mržnju kao prema Novaku dosad nisam video

Ninković: Ovakvu mržnju kao prema Novaku dosad nisam video

Nova 14.01.2022
Miloš Ninković, nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Crvene zvezde koji nastupa za Sidnej otkrio je da ljudi u Australiji mrze Novaka Đokovića. Ninković je otkrio da za vreme provedeno u Australiji nije doživeo ovo što se… »

Vesti dana »