Povezane vesti
Novica Tončev najavljuje da će se žaliti zbog kazne za njega i sina
Jug press 14.01.2022
BEOGRAD Odluka Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) je neosnovana i skandalozna i žaliću se na nju, poručio je danas u pisanoj izjavi član Izvršnog odbora FSS Novica Tončev, koji je kažnjen sa devet meseci zabrane rada u fudbalu zajedno… »
Tončev kažnjen sa 9 meseci van fudbala, kaže da se vodi kampanja protiv njega
Bujanovačke 14.01.2022
Bujanovac, 14. januar 2022. – Ministar i prvi čovek Fudbalskog saveza istočne Srbije Novica Tončev kažnjen je zabranom rada u fudbalu na 9 meseci. Njegov sin, predsednik surduličkog Radnika, istom odlukom Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije… »
Tončev: Odluka Disciplinske komisije FSS-a je neosnovana i skandalozna, podneću žalbu
Jugmedia 14.01.2022
Odluka Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije je neosnovana i skandalozna i protiv ove odluke ću podneti žalbu. Ovo mi je prva disciplinska kazna, ali i prijava u sportu, i vrlo mi je neprijatno da se kao odgovoran građanin i sportski radnik već… »
Vesti dana »
Vučić: Putnici iz Tivta SNS 'aktivisti', njihov dolazak 'politička greška'
BBC News pre 16 minutajoš 26 povezanih
Vučić: Momci koji su vraćeni iz Tivta nisu ništa loše uradili, neko iz mog okruženja imao je lošu procenu, ja ću platiti političku cenu
RTS pre 36 minutajoš 38 povezanih
Upravni odbor PIC-a bez konsenzusa o novom visokom predstavniku, Šmit ostaje u BiH do kraja juna
Insajder pre 5 minutajoš 27 povezanih
(BLOG) Tenzije pred Samit EU u Tivtu: Stigao i Vučić - "deportovani aktivisti koji su trebali da zakače neke banere, neka čuda"
N1 Info pre 41 minutajoš 54 povezane