Повезане вести
Новица Тончев најављује да ће се жалити због казне за њега и сина
Југ пресс 14.01.2022
БЕОГРАД Одлука Дисциплинске комисије Фудбалског савеза Србије (ФСС) је неоснована и скандалозна и жалићу се на њу, поручио је данас у писаној изјави члан Извршног одбора ФСС Новица Тончев, који је кажњен са девет месеци забране… »
Тончев кажњен са 9 месеци ван фудбала, каже да се води кампања против њега
Бујановачке 14.01.2022
Бујановац, 14. јануар 2022. – Министар и први човек Фудбалског савеза источне Србије Новица Тончев кажњен је забраном рада у фудбалу на 9 месеци. Његов син, председник сурдуличког Радника, истом одлуком Дисциплинске комисије… »
Тончев: Одлука Дисциплинске комисије ФСС-а је неоснована и скандалозна, поднећу жалбу
Југмедиа 14.01.2022
Одлука Дисциплинске комисије Фудбалског савеза Србије је неоснована и скандалозна и против ове одлуке ћу поднети жалбу. Ово ми је прва дисциплинска казна, али и пријава у спорту, и врло ми је непријатно да се као одговоран… »
Вести дана »
Портпаролка Европске комисије о Трамповим оценама: Задовољни смо што имамо одличне лидере
Н1 Инфо пре 2 сатајош 37 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 5 сатијош 27 повезаних
Ценовници свих трговинских ланаца у Србији од данас могу да се провере једним кликом
Морава инфо пре 6 сатијош 32 повезане
За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката, министарка Софронијевић објаснила и шта радити ако на 1 плацу има више изграђених јединица
Дневник пре 29 минутајош 54 повезане
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане