Povezane vesti

Sloba se oglasio nakon presude! Osuđen zbog prebijanja devojke - "Ne osećam se kriv ni za šta"

Mondo 14.01.2022
Pevač Slobodan Vasić optužen je 2019. godine da je nasrnuo na svoju tadašnju devojku Bojanu J. sa kojom se zabavljao mesec dana, a nakon što je Tužilaštvo u Novom Sadu podiglo optužnicu protiv njega, on je sada i osuđen. Pevač Slobodan Vasić… »

Pevač Sloba Vasić osuđen zbog nasilja nad bivšom devojkom: "Ne osećam se krivim"

B92 14.01.2022
Pevač Slobodan Vasić optužen je 2019. godine da je nasrnuo na svoju tadašnju devojku Bojanu J., sa kojom se zabavljao mesec dana, a nakon što je Tužilaštvo u Novom Sadu podiglo optužnicu protiv njega, on je sada i osuđen. Iako je presuda, koja je… »

Slobodan Vasić za Nova.rs nakon vesti da je osuđen zbog nasilja nad bivšom

Nova 14.01.2022
Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda", Slobodan Vasić, osuđen je na uslovnu kaznu zbog nasilja nad nekadašnjom devojkom B.J. Ovim povodom oglasio se za portal Nova.rs. „Za mene je to priča koja je završena i koju nisam nikada komentarisao, pa ne bih… »

"Ne osećam se krivim": Sloba Vasić osuđen Za nasilje, a sada poručuje: "Ja sam porodičan čovek"

Blic 14.01.2022
Pevač Slobodan Vasić koji je optužen da je 2019. godine nasrnuo na svoju tadašnju devojku B. J., sa kojom se zabavljao mesec dana, osuđen je na osam meseci uslovne kazne. Pevač se sada oglasio povodom presude koju je dobio, ali kao i svi koji… »

Oglasio se sloba Vasić pošto je osuđen zbog prebijanja bivše devojke: Ne osećam se kriv ni za šta, uložiću žalbu!

Kurir 14.01.2022
Pevač Slobodan Vasić optužen je 2019. godine da je nasrnuo na svoju tadašnju devojku Bojanu J. sa kojom se zabavljao mesec dana, a nakon što je Tužilaštvo u Novom Sadu podiglo optužnicu protiv njega, on je sada i osuđen. "Za mene je to priča… »

Pevač iz Zvezda Granda osuđen zbog nasilja nad bivšom

Nova 14.01.2022
Slobodan Vasić koji je optužen da je 2019. godine nasrnuo na svoju tadašnju devojku B. J. sa kojom se zabavljao mesec dana, osuđen je na osam meseci uslovne kazne, potvrdio je pevač za naš portal. Iako je presuda, koja je doneta u julu prošle… »

Pevač Sloba Vasić osuđen zbog prebijanja devojke: Evo koliku kaznu je dobio

Blic 14.01.2022
Pevač Slobodan Vasić koji je optužen da je 2019. godine nasrnuo na svoju tadašnju devojku B. J. sa kojom se zabavljao mesec dana, osuđen je na osam meseci uslovne kazne. Iako je presuda, koja je doneta u julu prošle godine, još uvek nepravosnažna… »

Sloba Vasić osuđen zbog prebijanja bivše devojke! Pevač prijavljen za nasilje, a sad ga je stigla kazna

Kurir 14.01.2022
Pevač Slobodan Vasić optužen je 2019. godine da je nasrnuo na svoju tadašnju devojku Bojanu J. sa kojom se zabavljao mesec dana, a nakon što je Tužilaštvo u Novom Sadu podiglo optužnicu protiv njega, on je sada i osuđen. Iako je presuda, koja je… »

Osuđen sloba Vasić zbog prebijanja devojke! Evo koliku kaznu je pevač dobio!

Mondo 14.01.2022
Pevač Slobodan Vasić optužen je 2019. godine da je nasrnuo na svoju tadašnju devojku Bojanu J. sa kojom se zabavljao mesec dana. nakon što je Tužilaštvo u Novom Sadu podiglo optužnicu protiv njega, on je sada i osuđen. Pevač Slobodan Vasić… »

Vesti dana »