Povezane vesti
Kako će na referendumu moći da glasaju Srbi na Kosovu – Beograd gleda u EU
N1 Info 14.01.2022
Do referenduma o promeni Ustava u oblasti pravosuđa ostalo je još dva dana, a i dalje nije poznato da li će i na koji način Srbi sa Kosova i Metohije moći da ostvare pravo da se izjasne. Dok zvanična Priština ignoriše međunarodnu zajednicu, koja apeluje… »
Rakić: Nadam se da će Evropska unija omogućiti referendum na Kosovu
N1 Info 14.01.2022
Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je da se još uvek nada i da ima poverenje u Evropsku uniju da će omogućiti da se u nedelju na teritoriji Kosova održi referendum o promenama Ustava Srbije u oblasti pravosuđa. „Ne mogu sa sigurnošću reći da li… »
Rakić: Još uvek imam poverenje u EU da će omogućiti održavanje referenduma na Kosovu
Danas 14.01.2022
Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je da se još uvek nada, i da ima poverenje u Evropsku uniju da će omogućiti da se u nedelju na teritoriji Kosova održi referendum o promenama Ustava Srbije u oblasti pravosuđa. „Ne mogu sa sigurnošću reći da li… »
Brisel da pređe sa reči na dela: Srbi sa Kosova se obratili javnosti nakon sastanka sa Vučićem
Večernje novosti 14.01.2022
Foto: Jutjub/Tanjug Predsednik Srpske liste Goran Rakić je rekao da je jedna od tema bila održavanje referenduma u južnoj srpskoj pokrajini. - Mi verujemo i dalje EU, ali videćemo u nedelju da li će ispuniti obećanje. EU i pet zemalja Kvinte su dali… »
Vesti dana »

Protesti na nekoliko lokacija u Beogradu, okupljanja u više gradova u Srbiji
RTS pre 10 minutajoš 42 povezane

Francuski analitičar: Putin ubedio Trampa da je jedino rešenje potpisivanje konačnog mirovnog sporazuma
Večernje novosti pre 11 minutajoš 90 povezanih

Studentkinja FPN najavila krivinu prijavu protiv komandanta Jedinice za zaštitu posebnih ličnosti
Beta pre 1 satjoš 34 povezane

IZ ŽUTOG U CRVENI KARTON: Studenti pozivaju na blokadu novosadskog suda u utorak u 6
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 47 povezanih

Opljačkao parfimeriju, prodavnicu, pokušao da provali i u dve apoteke
Jugmedia pre 46 minutajoš 20 povezanih