Повезане вести

Како ће на референдуму моћи да гласају Срби на Косову – Београд гледа у ЕУ

Како ће на референдуму моћи да гласају Срби на Косову – Београд гледа у ЕУ

Н1 Инфо 14.01.2022
До референдума о промени Устава у области правосуђа остало је још два дана, а и даље није познато да ли ће и на који начин Срби са Косова и Метохије моћи да остваре право да се изјасне. Док званична Приштина игнорише међународну… »
Ракић: Надам се да ће Европска унија омогућити референдум на Косову

Ракић: Надам се да ће Европска унија омогућити референдум на Косову

Н1 Инфо 14.01.2022
Председник Српске листе Горан Ракић изјавио је да се још увек нада и да има поверење у Европску унију да ће омогућити да се у недељу на територији Косова одржи референдум о променама Устава Србије у области правосуђа. „Не могу… »
Ракић: Још увек имам поверење у ЕУ да ће омогућити одржавање референдума на Косову

Ракић: Још увек имам поверење у ЕУ да ће омогућити одржавање референдума на Косову

Данас 14.01.2022
Председник Српске листе Горан Ракић изјавио је да се још увек нада, и да има поверење у Европску унију да ће омогућити да се у недељу на територији Косова одржи референдум о променама Устава Србије у области правосуђа. „Не могу… »
Брисел да пређе са речи на дела: Срби са Косова се обратили јавности након састанка са Вучићем

Брисел да пређе са речи на дела: Срби са Косова се обратили јавности након састанка са Вучићем

Вечерње новости 14.01.2022
Фото: Јутјуб/Тањуг Председник Српске листе Горан Ракић је рекао да је једна од тема била одржавање референдума у јужној српској покрајини. - Ми верујемо и даље ЕУ, али видећемо у недељу да ли ће испунити обећање. ЕУ и пет… »

Вести дана »