Povezane vesti

Zašto maltretirate Novaka, porodicu i naciju

Politika 14.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će Srbija biti uz Novaka Đokovića, a australijskog premijera upitao zašto, kako je naveo, maltretiraju i iživljavaju se ne samo nad srpskim teniserom i nad njegovom porodicom, već i nad… »

Vučić: Vlasti Australije maltretiraju Đokovića

Slobodna Evropa 14.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je povodom ponovnog ukidanja vize Novaku Đokoviću da vlasti Australije "maltretiraju" srpskog tenisera. "Ako ste hteli Novaku Đokoviću da zabranite da po deseti put osvoji titulu, zašto mu odmah niste… »

VIDEO Vučić premijeru Australije: Čemu iživljavanje nad Đokovićem

Radio 021 14.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras podršku Novaku Đokoviću. Vučić je upitao premijera Australije Skota Morisona zašto vlasti nisu uskratile vizu ili odmah vratile najboljeg tenisera sveta ako su htele da mu zabrane da osvoji… »

Predsednik Vučić pozvao australijskog premijera da se ne iživljava nad Đokovićem

Sportske.net 14.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras podršku Novaku Đokoviću, a premijera Australije Skota Morisona (Scott Morrison) upitao zašto vlasti nisu uskratile vizu ili odmah vratile najboljeg tenisera sveta ako su htele da mu zabrane da… »

Vučić pozvao australijskog premijera da se ne iživljava nad Đokovićem

Novi magazin 14.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras podršku Novaku Đokoviću a premijera Australije Skota Morisona (Scott Morrison) upitao zašto vlasti nisu uskratile vizu ili odmah vratile najboljeg tenisera sveta ako su htele da mu zabrane da… »

Vučić: Vlasti Australije maltretiraju Đokovića

Glas Zapadne Srbije 14.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je povodom ponovnog ukidanja vize Novaku Đokoviću da vlasti Australije "maltretiraju" srpskog tenisera. "Ako ste hteli Novaku Đokoviću da zabranite da po deseti put osvoji titulu, zašto mu odmah niste… »

Vučić vlastima Australije: Zašto maltretirate Novaka i naciju?

Al Jazeera 14.01.2022
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kritikovao vlasti Australije nakon što su drugi put ukinuli vizu Novaku Đokoviću. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Srbija biti uz Novaka Ðokovića, kritikujući vlasti Australije nakon što… »

Vučić žestoko odgovorio morisonu: Zašto se iživljavate nad Srbinom Novakom, zamislite kada bi ovde ministri poništavali…

Večernje novosti 14.01.2022
Foto: Instagram - Poštovani građani Srbije, suočeni smo sa mnogo problema i pritiscima u regionu i iz celog sveta, ali ono što nama kao narodu nikada nisu uspeli da oduzmu je naše srce, ponos i dostojanstvo. Ovo govorim zbog svega što se zbiva u… »

Vučić: Zašto maltretirate Novaka, porodicu i naciju (VIDEO)

RTV 14.01.2022
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će Srbija biti uz Novaka Đokovića, a australijskog premijera upitao zašto, kako je naveo, maltretiraju i iživljavaju se ne samo nad srpskim teniserom i nad njegovom porodicom, već… »

Vučić premijeru Australije: Čemu iživljavanje nad Novakom i njegovom porodicom

N1 Info 14.01.2022
Reagujući na najnovija dešavanja u vezi sa slučajem tenisera Novaka Đokovića u Australiji, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na društvenoj mreži Instagram saopštio "da smo se suočili sa velikim pritiscima" i pozvao premijera Australije da… »

Vučić: Zašto maltretirate Novaka, porodicu i naciju?

RTK 14.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će Srbija biti uz Novaka Đokovića, a australijske vlasti upitao zašto, kako je naveo, maltretiraju i iživljavaju se ne samo nad srpskim teniserom i nad njegovom porodicom, već i nad celom… »

Vučić premijeru Australije: Da li ovo radite zbog izbora?

Vesti online 14.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se oglasio na Instagramu kako bi pružio podršku Novaku Đokoviću, ali i kako bi se direktno obratio premijeru Australije Skotu Morisonu. Predsednik Aleksandar Vučić u obraćanju, objavljenom na njegovom Instagram… »

Vučić: Zašto maltretirate Novaka, porodicu i naciju

Dnevnik 14.01.2022
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će Srbija biti uz Novaka Đokovića, a australijskog premijera upitao zašto, kako je naveo, maltretiraju i iživljavaju se ne samo nad srpskim teniserom i nad njegovom porodicom, već… »

Vučić podržao Đokovića i žestoko odgovorio australijskom premijeru: Zašto se iživljavate nad Novakom i nad celom našom…

Kurir 14.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je video poruku podrške Novaku Đokoviću i odgovor premijeru Australije, evo šta je poručio: Poštovani građani Srbije suočili sa mnogo problema i pritiscima u regionu i iz celog sveta, ali ono što nama… »

Vučić poludeo zbog Novaka, poslao poruku premijeru Australije VIDEO

Nova 14.01.2022
Drama sa slučajem Novak Đoković u Australiji dostiže vrhunac, a tim povodom se oglasio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je istakao da nije mogao da ćuti na torturu kroz koju prolazi Đoković i da je morao da odgovori premijeru Australije… »

Vučićeva poruka vlastima Australije: Zašto se iživljvate i maltretirate Novaka Đokovića?

Blic sport 14.01.2022
Predsednik Srbije prokomentarisao je situaciju oko i njegovog nastupa na Australijan openu. Vučić se osvrnuo na izjavu premijera Australije , koji je istakao da podržava odluku da srpskom teniseru bude ukinuta viza. - Suočeni smo sa mnogo problema i… »

"Zašto se iživljavate?" Predsednik Vučić podržao Novaka i žestoko odgovorio premijeru Australije (video)

Srbija danas 14.01.2022
Predsednik Vučić uputio podršku Novaku Đokoviću. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je video poruku podrške Novaku Đokoviću i odgovor premijeru Australije. - Suočeni smo sa monogo problema, pritiscima u regionu i pritiscima iz dela… »

Vesti dana »