Povezane vesti
Kad su ubili badžu, novinar je pitao Arkana da li je on sledeći: Ražnatović ga je pogledao i hladno rekao ove 4 reči
Mondo 14.01.2022
22 godine od ubistva Željka Ražnatovića Arkana u hotelu "Interkontinenatal" navršava se sutra, 15. januara. 22 godine od ubistva Željka Ražnatovića Arkana u hotelu "Interkontinenatal" navršava se sutra, 15. januara. Nekoliko godina pre Arkanovog ubistva… »
Vrištala sam dok sam željku iz usta vadila krv Ceci nisu dali da dođe do upucanog Arkana a onda je izvadila valter i dala ga…
Kurir 14.01.2022
U subotu, 15. januara, navršava se 22 godine od ubistva Željka Ražnatovića Arkana u Interkontinenatalu, gde je prvi put i sreo buduću suprugu Svetlanu Cecu Ražnatović. Ljubav između Cece i Arkana desila se na prvi pogled, a sve je počelo kada je pevačica… »
Vesti dana »

"Da nisam tu..." Tramp tvrdi da je sprečio šest velikih ratova
Večernje novosti pre 32 minutajoš 41 povezana

Trgovinski sporazum SAD i EU: Da li se turbulencija završila, kako ovo može uticati na Srbiju?
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih

Šapić predstavio “nemanjićki plave” tramvaje uz nove lapsuse i oštar stav prema “baljezganju” (VIDEO)
Serbian News Media pre 4 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih

Oglasio se heroj iz aviona: "Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd"
Telegraf pre 2 satajoš 27 povezanih