Povezane vesti

Dokument o pozitivnom testu Novaka Đokovića je validan, rezultate dobio istog dana

Politika 14.01.2022
Dokument o pozitivnom testu na kovid-19 Novaka Đokovića je validan, izdat od strane nadležne institucije Srbije, i on ga je dobio istog dana, u večernjim satima, izjavio je danas pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković. Gojković je, na… »

Srpski kovid štab tvrdi da je Đoković imao validan kovid test

Slobodna Evropa 14.01.2022
Dokument izdat od nadležnih organa, po kojem je teniser Novak Đoković 16. decembra bio pozitivan na korona virus je apsolutno validan i izdat je od strane nadležnog organa republike Srbije, izjavio je u petak, 14. januara posle sednice Kriznog štaba… »

„Srbija ne može da kazni Novaka oko PCR testa“

Nova 14.01.2022
Velika prašina se podigla kada je Novak Đoković otkrio da je 18. decembra dok je bio zaražen radio intervju sa novinarom francuskomg "Ekipa" i nije ga obavestio da je zaražen, a mnogi su tražili da najbolji teniser bude kažnjen. To je bilo pitanje… »

Gojković: Novakov test validan dokument, dobio je rezultat istog dana

N1 Info 14.01.2022
Dokument o PCR testu Novaka Đokovića, koji se testirao na koronavirus 16. decembra 2021. godine u Institutu za javno zdravlje Batut je "validan dokument, i za nas je ta priča apsolutno jasna", rekao je na konferenciji za novinare posle sednice Kriznog… »

Gojković: Dokument da je Đoković bio pozitivan na koronu validan, nema kazne za kršenje izolacije

Novi magazin 14.01.2022
Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković izjavio je danas da je dokument izdat od nadležnih organa, po kojem je teniser Novak Đoković 16. decembra bio pozitivan na korona virus "apsolutno validan", kao i da "ne postoji kazna" ako je posle toga… »

Gojković: Dokument da je Đoković bio pozitivan na koronu je validan, nema kazne za kršenje izolacije

Radio 021 14.01.2022
Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković izjavio je da je dokument koji su izdali nadležni organi, po kojem je Novak Đoković 16. decembra bio pozitivan na korona virus "apsolutno validan". Naveo je i da "ne postoji kazna" ako je posle toga… »

Novinar CNN-a u Beogradu tražio odgovore od člana Kriznog štaba o ''slučaju Novak''

Sportske.net 14.01.2022
Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković izjavio je danas da je dokument izdat od nadležnih organa, po kojem je teniser Novak Đoković 16. decembra bio pozitivan na korona virus "apsolutno validan", kao i da "ne postoji kazna" ako je posle toga… »

Gojković: Đokovićev dokument o testu na kovid validan, dobio ga istog dana

RTV 14.01.2022
BEOGRAD - Dokument o pozitivnom testu na kovid 19 Novaka Đokovića je validan, izdat od strane nadležne institucije Srbije, i on ga je dobio istog dana, u večernjim satima, izjavio je danas pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković. Gojković… »

Gojković: Novakov test validan dokument, dobio je rezultat istog dana

Danas 14.01.2022
Dokument o PCR testu Novaka Đokovića, koji se testirao na koronavirus 16. decembra 2021. godinu u Institutu za javno zdravlje Batut je „validan dokument, i za nas je ta priča apsolutno jasna“, rekao je na konferenciji za novinare posle sednice… »

Kad je Đoković otvorio mejl? To je pitanje za njega! Član Kriznog štaba o Novakovom testu - imao je koronu!

Mondo 14.01.2022
Lekar Zoran Gojković govorio je o Novakovom testu i o tome da li bi mogao da bude kažnjen jer je sa koronom davao intervju. Lekar Zoran Gojković govorio je o Novakovom testu i o tome da li bi mogao da bude kažnjen jer je sa koronom davao intervju. Na… »

Vesti dana »