Повезане вести

Ужас у Пули: Полиција пронашла тела супружника, за убиство осумњичен њихов син

Ужас у Пули: Полиција пронашла тела супружника, за убиство осумњичен њихов син

Блиц 14.01.2022
Младић В. Б. стар 30 година убио је у четвртак у Пули оца Д. Б. и мајку Н. Б, сазнаје Глас Истре. Како наводе, син се сам пријавио полицији након што је починио дело. Трагедија се догодила у Аргонаутској улици на Греговици… »
Син убио оца и мајку у Пули: Сам се пријавио, комшије кажу: "Био је мало чудан, спреман да направи ср*ње"

Син убио оца и мајку у Пули: Сам се пријавио, комшије кажу: "Био је мало чудан, спреман да направи ср*ње"

Мондо 14.01.2022
Према за сада незваничним сазнањима, починитељ двоструког убојства у Пули је син (30) који је убио мајку и оца. Према за сада незваничним сазнањима, починитељ двоструког убојства у Пули је син (30) који је убио мајку и оца… »
Син убио родитеље: Ужас у Пули, полиција пронашла тела супружника (видео)

Син убио родитеље: Ужас у Пули, полиција пронашла тела супружника (видео)

Вечерње новости 14.01.2022
Тањуг/АП Према за сада доступним информацијама, ради се о мушким и женским лицима, односно супружницима, а постоји основана сумња за насилну смрт, односно двоструко убиство. Према незваничним информацијама, 30-годишњи Пуљанин… »
Хорор у Пули: Полиција пронашла тела супружника, један од осумњичених за убиство њихов син! Видео

Хорор у Пули: Полиција пронашла тела супружника, један од осумњичених за убиство њихов син! Видео

Курир 14.01.2022
Полиција је у Пули пронашла два мртва тела, а мушкарац повезан са убиством налази се у полицијској станици Пула, јавила је истарска полиција. Према за сада доступним информацијама, ради се о мушким и женским лицима, односно… »

Вести дана »