Povezane vesti
Magnet sam za ludake! Zgodna Uraganka do detalja otkrila kakvi je muškarci privlače - "Ne volim badže"
Mondo 15.01.2022
Sanja Vučić tvrdi da je već dugo sama. Od raskida sa košarkašem Nikolom Đorđevićem 2020. godine, Sanja kaže da je solo, a sada je otkrila i kakvi je momci privlače. Sanja Vučić tvrdi da je već dugo sama. Od raskida sa košarkašem Nikolom… »
Sanja Vučić: Volim dobre momke, ali sam magnet za ludake
Nova 15.01.2022
Pevačica Sanja Vučić govorila je o svom ljubavnom životu i otkrila kakvi je muškarci privlače. „Magnet sam za ludake. Kada sam bila mlađa to je bilo alternativnije društvo pa sam metalce privlačila, a sada komercijalu“, objasnila je ona, a… »
"Magnet sam za ludake": Sanja Vučić progovorila o emotivnom životu - voli muškarce koji su sve ono što ona nije
Blic 14.01.2022
Sanja Vučić tvrdi da je već dugo sama. Naime, od raskida sa rijaliti učesnikom Nikolom Đorđevićem, koji se desio 2020. godine, ona je solo, a sada je otkrila i kakvi je momci privlače. - Magnet sam za ludake - počela je ona pa nastavila: - Kada… »
Vesti dana »
Naleteo automobilom na đake na blokadi: Vređao ekipu N1, na sedištu viđen kačket BIA
N1 Info pre 29 minutajoš 19 povezanih
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: Naljuti se čoveče
Beta pre 4 satijoš 8 povezanih
U više gradova u Srbiji građani odali poštu stradalima u novosadskoj tragediji
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih
VMA: Jedna osoba povređena u požaru u Barajevu u teškom stanju, jedna puštena na kućno lečenje
NIN pre 5 satijoš 16 povezanih
Još dva stepenika: Evo kada Novak Đoković igra protiv Saše Zvereva u polufinalu AO!
Hot sport pre 4 satijoš 16 povezanih