Повезане вести

Магнет сам за лудаке! Згодна Ураганка до детаља открила какви је мушкарци привлаче - "Не волим баџе"

Магнет сам за лудаке! Згодна Ураганка до детаља открила какви је мушкарци привлаче - "Не волим баџе"

Мондо 15.01.2022
Сања Вучић тврди да је већ дуго сама. Од раскида са кошаркашем Николом Ђорђевићем 2020. године, Сања каже да је соло, а сада је открила и какви је момци привлаче. Сања Вучић тврди да је већ дуго сама. Од раскида са кошаркашем… »
Сања Вучић: Волим добре момке, али сам магнет за лудаке

Сања Вучић: Волим добре момке, али сам магнет за лудаке

Нова 15.01.2022
Певачица Сања Вучић говорила је о свом љубавном животу и открила какви је мушкарци привлаче. „Магнет сам за лудаке. Када сам била млађа то је било алтернативније друштво па сам металце привлачила, а сада комерцијалу“, објаснила… »
"Магнет сам за лудаке": Сања Вучић проговорила о емотивном животу - воли мушкарце који су све оно што она није

"Магнет сам за лудаке": Сања Вучић проговорила о емотивном животу - воли мушкарце који су све оно што она није

Блиц 14.01.2022
Сања Вучић тврди да је већ дуго сама. Наиме, од раскида са ријалити учесником Николом Ђорђевићем, који се десио 2020. године, она је соло, а сада је открила и какви је момци привлаче. - Магнет сам за лудаке - почела је она па… »

Вести дана »