Povezane vesti
Nataša Bekvalac: Svaka ljubav mi je bila prava
Nova 15.01.2022
Pevačica Nataša Bekvalac često komunicira sa svojim pratiocima na Instagramu, a sada je tema za ćaskanje bila serija "Seks i grad". Pevačica je polemisala sa fanovima o nastavku popularne serije, a tom prilikom otkrila je i pojedine detalje iz svog… »
"Ko kaže da u životu postoji samo jedna: Ljubav?" Nataša Bekvalac otvorila dušu: "Evo, uzmite mene za primer"
Blic 14.01.2022
Poznata pevačica Nataša Bekvalac često komunicira sa svojim pratiocima na Instagramu, a sada je tema za ćaskanje bila serija "Seks i grad". Pevačica je polemisala sa fanovima o nastavku popularne serije, a tom prilikom otkrila je i pojedine detalje iz… »
Vesti dana »
Na današnji dan: Rođen Bendžamin Frenklin, ubijen Patris Lumumba, umro Bobi Fišer
Radio 021 pre 57 minutajoš 5 povezanih
IAEA: Privremeni prekid vatre zbog popravke u nuklearki Zaporožje; Zelenski: Rusija sprema nove masovne udare
RTS pre 22 minutajoš 5 povezanih
Evropljani imaju poluge i o tome se razmatra širom kontinenta: Da li je trenutak da se uzvrati Trampu?
Danas pre 12 satijoš 1 povezana
"Ni 24 nije loš broj... želim malo da smanjim pritisak!" Novak Đoković otvorio dušu pred start Australijan opena: "Imao sam mali problem, ali..."
Kurir pre 42 minutajoš 3 povezane
Srpski košarkaški ni minut na terenu u NBA, Darko Rajaković se hvatao za glavu zbog Hrvata posle produžetka
Telegraf pre 17 minutajoš 3 povezane