Повезане вести

Алексић: Спреман сам да прихватим одговорност и будем кандидат за председника

Алексић: Спреман сам да прихватим одговорност и будем кандидат за председника

Н1 Инфо 15.01.2022
Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је да је спреман да буде кандидат опозиције на изборима за председника Србије уколико, како наводи, истраживања покажу да има подршку. „Спреман сам да прихватим одговорност… »
Алексић: Спреман сам да будем председнички кандидат ако истраживања покажу да имам подршку

Алексић: Спреман сам да будем председнички кандидат ако истраживања покажу да имам подршку

Данас 15.01.2022
Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је да је спреман да буде кандидат опозиције на изборима за председника Србије уколико, како наводи, истраживања покажу да има подршку. „Спреман сам да прихватим одговорност… »
"Спреман сам да будем кандидат за председника Србије": Мирослав Алексић о истраживањима опозиције и шанси да стане на црту…

"Спреман сам да будем кандидат за председника Србије": Мирослав Алексић о истраживањима опозиције и шанси да стане на црту…

Блиц 15.01.2022
Спреман сам да се у потпуности посветим заједничкој борби за ослобађање Србије из стега Вучићевог режима и, ако треба, будем и председнички кандидат наше коалиције. Уколико истраживања покажу да могу да одиграм ту улогу… »
Алексић: Спреман сам да будем председнички кандидат

Алексић: Спреман сам да будем председнички кандидат

Нова 15.01.2022
Мирослав Алексић: Спреман сам да будем председнички кандидат ако имам подршку

Мирослав Алексић: Спреман сам да будем председнички кандидат ако имам подршку

Глас Шумадије 15.01.2022
Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је данас да је спреман да буде кандидат опозиције за председника Србије ако „истраживања покажу да има подршку“. Спреман сам да прихватим одговорност, али нисам једини који… »

Вести дана »