Повезане вести

Халанду "пукло пред очима", директор му одбрусио!

Халанду "пукло пред очима", директор му одбрусио!

Спортске.нет 15.01.2022
Млади норвешки фудбалер Ерлинг Халанд фрустриран је свакодневним спекулацијима о његовом одласку из Борусије Дортмунд, а након убедљиве победе над Фрајбургом 5:1 јавно је поручио да је разочаран управом немачког клуба. Норвешки… »
Холанд: У Борусији не могу да играм фудбал

Холанд: У Борусији не могу да играм фудбал

Н1 Инфо 15.01.2022
Ерлинг Халанд постигао је два погтка у победи (5:1) против Фрајбурга, захваљујући којом се његова Борусија примакла водећем Бајерну на само три бода, али са утакмицом више. После утакмице млади нападач је рекао да је… »
Халанд незадовољан понашањем управе: Клуб је почео да ме притиска, желим само да играм фудбал

Халанд незадовољан понашањем управе: Клуб је почео да ме притиска, желим само да играм фудбал

Вечерње новости 15.01.2022
Фото: ЕПА-ЕФЕ/РОНАЛД ВИТТЕК Наиме, они траже од Норвежанина да се што пре изјасни о будућности, тачније где жели да настави каријеру. - Протеклих шест месеци нисам желео да причам о будућности из поштовања према клубу, али клуб… »
Љут као рис! ‘Клуб је почео да ме притиска!’

Љут као рис! ‘Клуб је почео да ме притиска!’

Хот спорт 15.01.2022
Читава Европа се интересује за њега! Ерлинг Халанд игра феноменално и ове сезоне! Борусија из Дортмунда има велику жељу да са норвешким нападачем потпише нови вишегодишњи уговор, али се то за сада неће десити, како ствари… »

Вести дана »