Povezane vesti

Halandu "puklo pred očima", direktor mu odbrusio!

Halandu "puklo pred očima", direktor mu odbrusio!

Sportske.net 15.01.2022
Mladi norveški fudbaler Erling Haland frustriran je svakodnevnim spekulacijima o njegovom odlasku iz Borusije Dortmund, a nakon ubedljive pobede nad Frajburgom 5:1 javno je poručio da je razočaran upravom nemačkog kluba. Norveški napadač biće… »
Holand: U Borusiji ne mogu da igram fudbal

Holand: U Borusiji ne mogu da igram fudbal

N1 Info 15.01.2022
Erling Haland postigao je dva pogtka u pobedi (5:1) protiv Frajburga, zahvaljujući kojom se njegova Borusija primakla vodećem Bajernu na samo tri boda, ali sa utakmicom više. Posle utakmice mladi napadač je rekao da je nezadovoljan načinom na koji ga… »
Haland nezadovoljan ponašanjem uprave: Klub je počeo da me pritiska, želim samo da igram fudbal

Haland nezadovoljan ponašanjem uprave: Klub je počeo da me pritiska, želim samo da igram fudbal

Večernje novosti 15.01.2022
Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK Naime, oni traže od Norvežanina da se što pre izjasni o budućnosti, tačnije gde želi da nastavi karijeru. - Proteklih šest meseci nisam želeo da pričam o budućnosti iz poštovanja prema klubu, ali klub je počeo da me… »
Ljut kao ris! ‘Klub je počeo da me pritiska!’

Ljut kao ris! ‘Klub je počeo da me pritiska!’

Hot sport 15.01.2022
Čitava Evropa se interesuje za njega! Erling Haland igra fenomenalno i ove sezone! Borusija iz Dortmunda ima veliku želju da sa norveškim napadačem potpiše novi višegodišnji ugovor, ali se to za sada neće desiti, kako stvari stoje. Borusija je… »

Vesti dana »