Povezane vesti
Marija Šerifović postaje glumica
Nova 15.01.2022
Pevačica Marija Šerifović otkrila je u svom video blogu da je dobila malu ulogu u jednoj humorističkoj seriji. Marija je na svom Instagram profilu objavila video u kojem se pohvalila da je delila kadar sa Anđelkom Prpić, ali i da se iza kamera… »
Marija Šerifović oprobala se u novom poslu: Nije više samo pevačica i jutjuberka, evo čime se još bavi!
Kurir 15.01.2022
Marija Šerifović odlučila je da se oproba i u glumačkim vodama. Marija Šerifović glumiće u novoj seriji, a igraće samu sebe u sceni u kojoj daje intervju voditeljki. Pevačica je objavila video u kom se pohvalila da je delila kadar sa Anđelkom… »
Vesti dana »
"Šetao se s crnim ogrtačem, duge: Brade..." Meštani o roditeljima beba koja su iskopane iz dvorišta kod Varaždina: "Videla sam jednom i devojčicu..."
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Kombinacija Karlika i Tajrika Džonsa za ovacije navijača u „Beogradskoj areni“ (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Erdogan: Sirijski režim mora da se uključi u istinski politički proces
Blic pre 56 minutajoš 3 povezane
Srbi sve bliži EU, ali emotivno vezani za Rusiju i Kinu: Nezaposlenost nestaje sa liste briga građana: KiM, korupcija i protesti su među glavnim temama
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Nećemo uvesti sankcije Rusiji": Vučić iz Brisela: "Kritikujte me, baš me briga"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana