Povezane vesti
Milena Radulović o svojoj prvoj pozorišnoj ulozi: Privatno se osećam kao Alisa
Nova 15.01.2022
Da mi je neko rekao da ću kročiti u pozorište sa glavnom ulogom i ovako velikom predstavom i kompleksnim projektom, ja bih rekla da je to moj strah, kaže za Nova.rs Milena Radulović, koja tumači glavnu ulogu u komadu "Alisa u zemlji strahova" slovenačke… »
„Alisa u zemlji strahova“ u JDP-u, savremena bajka o strahovima mladih
N1 Info 15.01.2022
U Jugoslovenskom dramskom pozorištu (JDP) uskoro bi trebalo da se održi premijera komada "Alisa u zemlji strahova", slovenačke autorke Eve Mahkovic, u režiji Aleksandra Popovskog, osmišljena kao savremena bajka koja kroz surove priče govori o strahovima… »
Otkazana premijera predstave „Alisa u zemlji strahova“
Danas 14.01.2022
Premijera predstave „Alisa u zemlji strahova“ Eve Mahkovic, u režiji Aleksandra Popovskog, otkazana je danas, a iz Jugoslovenskog dramskog pozorišta (JDP) nije naveden razlog otkazivanja. Premijera je prvobitno bila zakazana za subotu, 15. januara u 20… »
Vesti dana »
Od danas počinju prijave penzionera za besplatnu rehabilitaciju u banjama, evo ko ima pravo i kakva je procedura?
Jugmedia pre 14 minutajoš 27 povezanih
Vagner Moura postao prvi Brazilac koji je osvojio Zlatni globus za najboljeg glumca
Danas pre 15 minutajoš 26 povezanih
Kanađanka bila pod Ostrog, slikala se na Drini, sada je na putu najtalentovanije Srpkinje ka glavnom žrebu AO
Telegraf pre 34 minutajoš 17 povezanih