Povezane vesti
Borjan stigao u Tursku i odmah se oglasio: ‘Nažalost ostajem samo sedam dana’ (video)
Hot sport 15.01.2022
Iskusni čuvar mreže se oporavio od COVID-19 virusa! Kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan, uspešno se oporavio od COVID-19 virusa i sa osmehnom na licu se priključio saigračima na pripremama u Antaliji. -Pričao sam sa celom ekipom i video sam se sa… »
Borjan u Antaliji! Kapiten se priključio pripremama Crvene zvezde
Večernje novosti 15.01.2022
FOTO: FK Crvena zvezda Kapiten i golman Crvene zvezde Milan Borjan oporavio se od korona virusa i priključio saigračima na pripremama u Antaliji, saopštio je klub. BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama… »
Borjan stigao na Zvezdine pripreme, ali ostaje samo sedam dana!
Sportske.net 15.01.2022
Zimska pauza je dobrim delom protekla u neizvesnosti oko toga da li će kapiten Crvene zvezde Milan Borjan ostati na ''Marakani'', s obzirom da je izrazio želju da promeni sredinu, ali čelnici kluba i trener Stanković se sa tim nisu složili i Borjan… »
Borjan došao na pripreme Zvezde, napušta ih za 7 dana VIDEO
Nova 15.01.2022
Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan uspešno se oporavio od koronavirusa i sa osmehnom na licu se priključio saigračima na pripremama u Antaliji. „Pričao sam sa celom ekipom i video sam se sa svim saigračima. Osećaj je izvanredan i mnogo sam srećan… »
Vesti dana »

Studenti iz Novog Sada i Kragujevca pešače ka Beogradu, Branko Ružić (SPS) izjavio da će ići na protest 15. marta (foto, video)
Blic pre 55 minutajoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Narod „odbranio“ TV N1: Grupa koja je blokirala zgradu počela je da se povlači, ispratili ih sa „A sad adio“
Nova pre 30 minutajoš 38 povezanih

Branko Ružić za N1 kaže da treba razrešiti dilemu ko kampuje kod Predsedništva, otkrio šta „boli“ Dačića
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih

Putinov pomoćnik odbacio predlog za privremeni prekid vatre u Ukrajini: Zabrinjavajući signali iz Kremlja
Telegraf pre 30 minutajoš 41 povezana