Повезане вести
Борјан стигао у Турску и одмах се огласио: ‘Нажалост остајем само седам дана’ (видео)
Хот спорт 15.01.2022
Искусни чувар мреже се опоравио од ЦОВИД-19 вируса! Капитен Црвене звезде, Милан Борјан, успешно се опоравио од ЦОВИД-19 вируса и са осмехном на лицу се прикључио саиграчима на припремама у Анталији. -Причао сам са целом екипом… »
Борјан у Анталији! Капитен се прикључио припремама Црвене звезде
Вечерње новости 15.01.2022
ФОТО: ФК Црвена звезда Капитен и голман Црвене звезде Милан Борјан опоравио се од корона вируса и прикључио саиграчима на припремама у Анталији, саопштио је клуб. БОНУС ВИДЕО: Ово су фудбалери са највећим зарадама… »
Борјан стигао на Звездине припреме, али остаје само седам дана!
Спортске.нет 15.01.2022
Зимска пауза је добрим делом протекла у неизвесности око тога да ли ће капитен Црвене звезде Милан Борјан остати на ''Маракани'', с обзиром да је изразио жељу да промени средину, али челници клуба и тренер Станковић се са тим… »
Борјан дошао на припреме Звезде, напушта их за 7 дана ВИДЕО
Нова 15.01.2022
Капитен Црвене звезде Милан Борјан успешно се опоравио од коронавируса и са осмехном на лицу се прикључио саиграчима на припремама у Анталији. „Причао сам са целом екипом и видео сам се са свим саиграчима. Осећај је изванредан и… »
Вести дана »
(Видео анкета) Питали смо Новосађане шта мисле о легализацији: Овај потез државе сматрају изузетно добрим, многима ће решити деценијске проблеме! Није скупо у односу на то колико се плаћало раније
Дневник пре 11 минутајош 90 повезаних
Ђедовић Хандановић након састанка са Вучићем и тимовима за енергетску стабилност: "Ситуација све сложенија"
Еуроневс пре 2 сатајош 40 повезаних
Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Ин медија пре 6 минутајош 24 повезане
Најмање петоро убијено у новој ескалацији сукоба Тајланда и Камбоџе
Нови магазин пре 36 минутајош 39 повезаних