Повезане вести
Борјан стигао у Турску и одмах се огласио: ‘Нажалост остајем само седам дана’ (видео)
Хот спорт 15.01.2022
Искусни чувар мреже се опоравио од ЦОВИД-19 вируса! Капитен Црвене звезде, Милан Борјан, успешно се опоравио од ЦОВИД-19 вируса и са осмехном на лицу се прикључио саиграчима на припремама у Анталији. -Причао сам са целом екипом… »
Борјан у Анталији! Капитен се прикључио припремама Црвене звезде
Вечерње новости 15.01.2022
ФОТО: ФК Црвена звезда Капитен и голман Црвене звезде Милан Борјан опоравио се од корона вируса и прикључио саиграчима на припремама у Анталији, саопштио је клуб. БОНУС ВИДЕО: Ово су фудбалери са највећим зарадама… »
Борјан стигао на Звездине припреме, али остаје само седам дана!
Спортске.нет 15.01.2022
Зимска пауза је добрим делом протекла у неизвесности око тога да ли ће капитен Црвене звезде Милан Борјан остати на ''Маракани'', с обзиром да је изразио жељу да промени средину, али челници клуба и тренер Станковић се са тим… »
Борјан дошао на припреме Звезде, напушта их за 7 дана ВИДЕО
Нова 15.01.2022
Капитен Црвене звезде Милан Борјан успешно се опоравио од коронавируса и са осмехном на лицу се прикључио саиграчима на припремама у Анталији. „Причао сам са целом екипом и видео сам се са свим саиграчима. Осећај је изванредан и… »
Вести дана »
Фајненшел Тајмс: Трамп дао рок Зеленском „неколико дана“ да прихвати мировни план
Данас пре 11 минутајош 16 повезаних
Спајић: Црна Гора ће бити у ЕУ 2028. године, ту чекамо остале
Недељник пре 40 минутајош 13 повезаних
Помагала болесној унуци, па погинула! Рођака открила детаље трагедије у Нишу: "Није било трагова кочења, цела је била изломљена"
Блиц пре 35 минутајош 11 повезаних
Ујутру магловито, током дана сунчано са температуром до 16 степени
Вести онлине пре 35 минутајош 11 повезаних