Povezane vesti
Borjan stigao u Tursku i odmah se oglasio: ‘Nažalost ostajem samo sedam dana’ (video)
Hot sport 15.01.2022
Iskusni čuvar mreže se oporavio od COVID-19 virusa! Kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan, uspešno se oporavio od COVID-19 virusa i sa osmehnom na licu se priključio saigračima na pripremama u Antaliji. -Pričao sam sa celom ekipom i video sam se sa… »
Borjan u Antaliji! Kapiten se priključio pripremama Crvene zvezde
Večernje novosti 15.01.2022
FOTO: FK Crvena zvezda Kapiten i golman Crvene zvezde Milan Borjan oporavio se od korona virusa i priključio saigračima na pripremama u Antaliji, saopštio je klub. BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama… »
Borjan stigao na Zvezdine pripreme, ali ostaje samo sedam dana!
Sportske.net 15.01.2022
Zimska pauza je dobrim delom protekla u neizvesnosti oko toga da li će kapiten Crvene zvezde Milan Borjan ostati na ''Marakani'', s obzirom da je izrazio želju da promeni sredinu, ali čelnici kluba i trener Stanković se sa tim nisu složili i Borjan… »
Borjan došao na pripreme Zvezde, napušta ih za 7 dana VIDEO
Nova 15.01.2022
Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan uspešno se oporavio od koronavirusa i sa osmehnom na licu se priključio saigračima na pripremama u Antaliji. „Pričao sam sa celom ekipom i video sam se sa svim saigračima. Osećaj je izvanredan i mnogo sam srećan… »
Vesti dana »
Kiša i sneg stižu u Srbiju, evo i kada: Ovi predeli biće prvi na udaru padavina
Telegraf pre 1 satjoš 14 povezanih
MUP: Uhapšene dve osobe osumnjičene za napad na inspektore Ministarstva za rad u Aranđelovcu
Insajder pre 2 satajoš 5 povezanih
"Neću da povučem ostavku" Vućević: Nekada morate da prihvatite teške odluke da biste sačuvali Srbiju, nije pitanje fotelje
Kurir pre 51 minutajoš 10 povezanih