Повезане вести

Девојка Андрије Милошевића проговорила о проблемима у трудноћи

Девојка Андрије Милошевића проговорила о проблемима у трудноћи

Нова 15.01.2022
Сандра Томић, партнерка глумца Андрије Милошевића, открила је да је током трудноће добила дијабетес. Александра и Андрија ће ускоро постати родитељи, а гостујући у једној емисији открили су како протиче трудноћа. „Све је… »
"Добила сам дијабетес током трудноће": Девојка Андрије Милошевића о проблему: "Морала сам да редукујем исхрану"

"Добила сам дијабетес током трудноће": Девојка Андрије Милошевића о проблему: "Морала сам да редукујем исхрану"

Блиц 15.01.2022
Глумци и емотивни партнери Александра Сандра Томић и Андрија Милошевић ситно броје до тренутка када ће постати родитељи. Алекснадра би требало за месец дана да се породи, а Андрија Милошевић са поносом каже да је његова драга… »
"У трудноћи сам добила дијабетес, морам да пазим": Ђеђа уживо открила детаљ о беби, а овако се Андрија "похвалио"

"У трудноћи сам добила дијабетес, морам да пазим": Ђеђа уживо открила детаљ о беби, а овако се Андрија "похвалио"

Мондо 15.01.2022
Девојка Андрије Милошевића Александра Томић открила је у емисији уживо да је добила дијабетес у трудноћи. Девојка Андрије Милошевића Александра Томић открила је у емисији уживо да је добила дијабетес у трудноћи. Глумачки пар… »

Вести дана »