Повезане вести
Дачић: Боље правосуђе и убрзавање евроинтеграција
РТВ 16.01.2022
БЕОГРАД - Веома сам задовољан излазношћу грађана на референдуму, демократском атмосфером у којој је протекао и одговорношћу коју су грађани показали, изјавио је вечерас председник СПС и Скупштине Србије Ивица Дачић. "С обзиром… »
Ивица Дачић гласао на референдуму
Данас 16.01.2022
Председник Скупштине Србије Ивица Дачић гласао је јутрос у 7:06 на референдуму о промени Устава у области правосуђа, на бирачком месту у Месној заједници „Дедиње“, у београдској општини Савски венац. Дачић је био први гласач на… »
Ивица Дачић позива грађане: "Гласајте за судство које ће судити искључиво по законима и без било каквог политичког утицаја"…
Блиц 16.01.2022
Председник Народне скупштине Ивица Дачић позвао је данас грађане Србије да изађу на референдум о промени Устава у области правосуђа и да гласају за судство које ће, како је рекао, судити искључиво по законима и без било каквог… »
Дачић: Битно да грађани изађу на референдум – одлука ко ће радити у правосуђу
Н1 Инфо 16.01.2022
Председник Скупштине Србије Ивица Дачић данас је, након што је гласао на референдуму о промени Устава у области правосуђа, изјавио да је веома битно да грађани изађу на референдум јер се одлучује ко ће радити у правосуђу. Уколико… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 7 сатијош 1 повезана