Povezane vesti
Predsednik Srbije glasao na referendumu "Obavio sam svoju građansku dužnost" (video)
Srbija danas 16.01.2022
Predsednik je na glasanje došao sam. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić glasao je jutros na republičkom referendumu o promenama Ustava u oblasti pravosuđa. Vučić je glasao na glasačkom mestu 140 u vrtiću "Tesla-nauka za život" na Novom Beogradu… »
Goran Vesić glasao u trećoj gimnaziji: Promena Ustava znači nezavisno sudstvo
Večernje novosti 16.01.2022
Privatna arhiva - Glasanje "za", odnosno potvrđivanje promena Ustava zemlje znači da ćemo dobiti nezavisno sudstvo i samostalno tužilaštvo. To znači da ćemo izbeći svaki politički uticaj na izbor sudija i tužilaca. To je važno za demokratiju i… »
Vučić: Zabrana Kosova da Srbi glasaju na referendumu imaće dalekosežne posledice
N1 Info 16.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će zabrana Prištine da Srbi na Kosovu glasaju na referendumu imati dalekosežne posledice i da Srbija "ostaje uz svoj narod". „To će imati dalekosežne posledice, ali ne moraju sve da znaju i sve da… »
Vučić posle glasanja na referendumu: Izgleda da Kvinti ličimo na idiote
Sputnik 16.01.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić glasao je jutros na republičkom referendumu o promenama Ustava u oblasti pravosuđa. Komentarišući posle glasanja odluku Prištine da ne dozvoli glasanje u srpskim sredinama, Vučić je izjavio da je problem… »
"Kvinti, izgleda, ličimo na idiote" Predsednik Vučić nakon skandalozne odluke Prištine: Srbi jasno rekli šta žele
Srbija danas 16.01.2022
Predsednik je istakao i da je Beograd uz svoj narod na KiM i sa njim će donositi sve odluke i u budućnosti. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da odluka Prištine da ne dozvoli Sbrima sa KiM da glasaju na referendum nije iznenađenje… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Umetnici stavili katanac na Ministarstvo kulture, aktivirao se i „Pobunjeni univerzitet“: Kao da je cela Srbija na nogama
Nova pre 1 minutjoš 40 povezanih
Pokrenuta istraga za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
Vreme pre 2 satajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 6 satijoš 5 povezanih
Ministarka prosvete sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
Tramp najavljuje carine za EU dok Meksiko, Kanada i Kina uzvraćaju udarac
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih