Повезане вести

Председник Србије гласао на референдуму "Обавио сам своју грађанску дужност" (видео)

Председник Србије гласао на референдуму "Обавио сам своју грађанску дужност" (видео)

Србија данас 16.01.2022
Председник је на гласање дошао сам. Председник Србије Александар Вучић гласао је јутрос на републичком референдуму о променама Устава у области правосуђа. Вучић је гласао на гласачком месту 140 у вртићу "Тесла-наука за живот" на… »
Горан Весић гласао у трећој гимназији: Промена Устава значи независно судство

Горан Весић гласао у трећој гимназији: Промена Устава значи независно судство

Вечерње новости 16.01.2022
Приватна архива - Гласање "за", односно потврђивање промена Устава земље значи да ћемо добити независно судство и самостално тужилаштво. То значи да ћемо избећи сваки политички утицај на избор судија и тужилаца. То је важно за… »
Вучић: Забрана Косова да Срби гласају на референдуму имаће далекосежне последице

Вучић: Забрана Косова да Срби гласају на референдуму имаће далекосежне последице

Н1 Инфо 16.01.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће забрана Приштине да Срби на Косову гласају на референдуму имати далекосежне последице и да Србија "остаје уз свој народ". „То ће имати далекосежне последице, али не морају све… »
Вучиц́ после гласања на референдуму: Изгледа да Квинти личимо на идиоте

Вучиц́ после гласања на референдуму: Изгледа да Квинти личимо на идиоте

Спутник 16.01.2022
Председник Србије Александар Вучиц́ гласао је јутрос на републичком референдуму о променама Устава у области правосуђа. Коментаришуц́и после гласања одлуку Приштине да не дозволи гласање у српским срединама, Вучиц́ је изјавио… »
"Квинти, изгледа, личимо на идиоте" Председник Вучић након скандалозне одлуке Приштине: Срби јасно рекли шта желе

"Квинти, изгледа, личимо на идиоте" Председник Вучић након скандалозне одлуке Приштине: Срби јасно рекли шта желе

Србија данас 16.01.2022
Председник је истакао и да је Београд уз свој народ на КиМ и са њим ће доносити све одлуке и у будућности. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да одлука Приштине да не дозволи Сбрима са КиМ да гласају на… »

Вести дана »