Povezane vesti
Premijerka i ministri glasali na referendumu i pozvali gradjane da podrže promene Ustava
Beta video 16.01.2022
BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić i ministri Vlade Srbije glasali su jutros na referendumu o promenama Ustava u oblasti pravosudja. Brnabić je posle glasanja na biračkom mestu u Školi za dizajn u beogradskom naselju Dedinje, rekla da je glasala da sudstvo… »
Brnabić: Glasanje za nezavisno sudstvo i samostalno tužilaštvo
Srbija danas 16.01.2022
Predsednica Vlade Ana Brnabić glasala je danas na referendumu za izmenu Ustava Srbije. Brnabić je u 09.40 časova glasala na biračkom mestu broj 34 u Školi za dizajn na Dedinju. - Glasala sam na referendumu o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, kako bismo… »
Ispunila svoju građansku dužnost: Premijerka Brnabić glasala na referendumu
Srbija danas 16.01.2022
Predsednica Vlade Ana Brnabić glasala je danas na referendumu za izmenu Ustava Srbije. Ana Brnabić je u 09.40 časova glasala na biračkom mestu broj 34 u Školi za dizajn na Dedinju. Nakon što je zajedno sa Predsednikom Aleksandrom Vučićem zapalila sveću u… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 31 povezana

Vuk Cvijić: Policajac me napao bez ikakvog povoda, bio sam slep sat vremena
Nedeljnik pre 41 minutajoš 7 povezanih

Crta podnela tri krivične prijave u vezi sa protestima u Novom Sadu, Beogradu i Vrbasu
Radio 021 pre 1 satjoš 20 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 16 povezanih

"Selektor zna kada smo malo opušteniji": Bogdana posle pobede pitali za tajm-aut i Pešićev bes
Mondo pre 1 satjoš 33 povezane