Povezane vesti
‘Uložio sam ogroman napor da se zarazim’: Svet ne može da poveruje u ovu priču, poznati Italijan govorio o svom ‘susretu’ sa…
Hot sport 16.01.2022
Poznati GP vozač je jednom izjavom šokirao svet. Čuveni Italijan, Marko Melandri, govorio je o svom iskustvu sa virusom koji je ‘pokorio’ svet – koronom. Nakon svoje ispovesti, šokirao je mnoge. Naime, on je otkrio da se namerno zarazio: – Uhvatio sam… »
"Namerno sam se zarazio": Italijanski vozač ispričao šokantnu priču i podržao Novaka
Sportal blic 15.01.2022
, italijanski Moto GP vozač, izneo je šokantnu izjavu, a potom podržao . Naime, vozač je pričao o svom iskustvu sa korona virusom, a u svojoj ispovesti nikoga nije ostavio ravnodušnim. On je rekao da se namerno zarazio kako bi izbegao vakcinaciju. -… »
Vesti dana »

Rhmz se oglasio o vikendu, pa pomenuo i petak: Od sutra kreće preokret, ovako će izgledati
Telegraf pre 1 satjoš 24 povezane

Ko stoji iza "Soko" obezbeđenja: Za "bivše" pravio sajt, za SNS čuva sve - od gradilišta do deponija
Novi magazin pre 25 minutajoš 34 povezane

Trampove carine danas stupile na snagu: Sada najavio tarifu od 100 odsto! Na udaru čak 70 zemalja - pogođena i Srbija
Kurir pre 46 minutajoš 53 povezane