Povezane vesti
‘Uložio sam ogroman napor da se zarazim’: Svet ne može da poveruje u ovu priču, poznati Italijan govorio o svom ‘susretu’ sa…
Hot sport 16.01.2022
Poznati GP vozač je jednom izjavom šokirao svet. Čuveni Italijan, Marko Melandri, govorio je o svom iskustvu sa virusom koji je ‘pokorio’ svet – koronom. Nakon svoje ispovesti, šokirao je mnoge. Naime, on je otkrio da se namerno zarazio: – Uhvatio sam… »
"Namerno sam se zarazio": Italijanski vozač ispričao šokantnu priču i podržao Novaka
Sportal blic 15.01.2022
, italijanski Moto GP vozač, izneo je šokantnu izjavu, a potom podržao . Naime, vozač je pričao o svom iskustvu sa korona virusom, a u svojoj ispovesti nikoga nije ostavio ravnodušnim. On je rekao da se namerno zarazio kako bi izbegao vakcinaciju. -… »
Vesti dana »
Imunitet ili pomilovanje Vučića? Da li će Vlada Srbije zaštititi Nikolu Selakovića u aferi Generalštab, advokat Šabić o mogućem epilogu
Nova pre 18 minutajoš 39 povezanih
Uživo "Buši, bejbi, buši!" Tramp osuo paljbu po Londonu! Više od 10.000 američkih vojnika drži pod blokadom iranske luke (video)
Kurir pre 33 minutajoš 77 povezanih
Radovi na Novom Beogradu: Zatvara se deo Bulevara Zorana Đinđića, linije 74, 75 i 72N menjaju trasu
Euronews pre 2 satajoš 24 povezane
Održana komemoracija Dušku Vujoševiću u Skupštini Beograd: Veliki broj javnih ličnosti oprostio se od legende
Euronews pre 3 satajoš 126 povezanih