Povezane vesti
Laća o gubitku brata i majke i odrastanju s kućnom pomoćnicom: Pravio spletke estradnim ličnostima - "Život ide dalje"
Mondo 16.01.2022
Milan Laća Radulović otkrio i kojem pevaču je pocepao sliku na pasošu. Milan Laća Radulović otkrio i kojem pevaču je pocepao sliku na pasošu Mlađi sin Marine Tucaković i Fute Radulovića Milan, pre nekoliko godina i sam je izbio u prvi plan… »
Laća radulović progovorio o detinjstvu, gubitku majke i brata: Prokleti život ide dalje, ali idem i ja!
Kurir 16.01.2022
Iako mnogi misle da je majstor za skandale, mlađi sin Marine Tucaković i Fute Radulovica je majstor za pisanje tekstova za pevače. Šarm, inteligencija, obrazovanje, znanje i harizma uđu s njim gde god se pojavi, a najbolje se čuju u njegovim… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
GRADONAČELNIK GOJKOVIĆ: “NE POSTOJI OPASNOST OD ŠIRENJA POŽARA I NEMA POTREBE ZA ŠIRENJEM PANIKE”
Valjevska posla pre 5 satijoš 1 povezana
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 6 satijoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Tužilaštvo u Leskovcu odredilo jednomesečni pritvor osumnjičenom za ubisto iz nehata
Danas pre 10 satijoš 1 povezana