Повезане вести
Ћиро Блажевић оштро по Аустралији: Они за мене више нису уређена земља – Новак је највећи спортиста на планети!
Хот спорт 16.01.2022
Љут је због свега што се десило. Легендарни хрватски тренер Мирослав Ћиро Блажевић, познат је као неко ко нема длаке на језику и ко увек искрено даје своје мишљење, ма какво оно било. Овог пута, он је у једној емисији на ХРТ-у… »
"Аустралија за мене више није држава": Легендарни Ћиро пред Хрватом који је псовао Ђоковића послао поруку која одзвања
Спортал блиц 16.01.2022
Бивши селектор фудбалера Хрватске и чувени тренер је у свом последњем ТВ гостовању коментарисао ситуацију око . У емисији "Недељом у 2", чији је аутор и водитељ човек који је , Блажевић је поново јавно подржао најбољег… »
Ја га обожавам, Он је НАЈВЕЋИ СПОРТИСТА на планети: Ћиро Блажевић емотивним речима о Новаку Ђоковићу (видео)
Вечерње новости 16.01.2022
Фото: Профимедиа/Јутјуб/ Вечерњи лист Блажевић је рекао да су његови резултати такви да их ништа не може засенити, и да је Новак Ђоковић највећи спортиста на планети. - Њему је ускраћено нешто, због чега је мени изузетно жао… »
Вести дана »
Лавров: Преговори о НИС-у у тијеку, национализација само уз пристанак Русије
СЕЕбиз пре 2 сатајош 47 повезаних
УЖИВО: Шанси било на обе стране, мреже мирне на полувремену
Спорт клуб пре 15 минутајош 120 повезаних