Povezane vesti
Ćiro Blažević oštro po Australiji: Oni za mene više nisu uređena zemlja – Novak je najveći sportista na planeti!
Hot sport 16.01.2022
Ljut je zbog svega što se desilo. Legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević, poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku i ko uvek iskreno daje svoje mišljenje, ma kakvo ono bilo. Ovog puta, on je u jednoj emisiji na HRT-u rekao da Novakove… »
"Australija za mene više nije država": Legendarni Ćiro pred Hrvatom koji je psovao Đokovića poslao poruku koja odzvanja
Sportal blic 16.01.2022
Bivši selektor fudbalera Hrvatske i čuveni trener je u svom poslednjem TV gostovanju komentarisao situaciju oko . U emisiji "Nedeljom u 2", čiji je autor i voditelj čovek koji je , Blažević je ponovo javno podržao najboljeg tenisera sveta. Uz to… »
Ja ga obožavam, On je NAJVEĆI SPORTISTA na planeti: Ćiro Blažević emotivnim rečima o Novaku Đokoviću (video)
Večernje novosti 16.01.2022
Foto: Profimedia/Jutjub/ Večernji list Blažević je rekao da su njegovi rezultati takvi da ih ništa ne može zaseniti, i da je Novak Đoković najveći sportista na planeti. - NJemu je uskraćeno nešto, zbog čega je meni izuzetno žao, pošto je… »
Vesti dana »
Naredba za sprovođenje istrage protiv okrivljenih za pad nadstrešnice potvrdila objavljivana istraživanja Insajdera (VIDEO)
Insajder pre 42 minutajoš 84 povezane
Policija: U Kragujevcu uhapšen osumnjičeni za krađu robe vredne 460.000 dinara
Novi magazin pre 42 minutajoš 83 povezane