Повезане вести

Фијаско! Аустралијан опен се "распада" без Новака: Улазнице се слабо купују, навијачи траже новац назад!

Фијаско! Аустралијан опен се "распада" без Новака: Улазнице се слабо купују, навијачи траже новац назад!

Мондо 17.01.2022
Рафаел Надал је рекао да Аустралијан опен може без Новака Ђоковића. Изгледа да није тако... Рафаел Надал је рекао да Аустралијан опен може без Новака Ђоковића. Изгледа да није тако... Новак Ђоковић је најбољи тенисер свих… »
Чувени српски адвокат има правни савет за Ђоковића: Огласио се Тома Фила - Узели су му пола милиона, а 1 ствар ме брине!

Чувени српски адвокат има правни савет за Ђоковића: Огласио се Тома Фила - Узели су му пола милиона, а 1 ствар ме брине!

Мондо 17.01.2022
Тома Фила верује да је Аустралија ово урадила због избора и великог броја заражених. Тома Фила верује да је Аустралија ово урадила због избора и великог броја заражених. Српски тенисер Новак Ђоковић допутовао је овог понедељка… »
Надал: Ђоковић није једини кривац, али јесте један од одговорних

Надал: Ђоковић није једини кривац, али јесте један од одговорних

Бета 17.01.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал рекао је данас да би било "боље за све" да Новак Дјоковић игра на Аустралијан опену и да верује да најбољи играч света "није једини" који је направио грешке у својој саги о депортацији. Надал је на… »
Надал: Уморан сам од приче о Новаку, волео бих да игра

Надал: Уморан сам од приче о Новаку, волео бих да игра

Нова 17.01.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал одговорио је и на питање о Новаку Ђоковићу после меча првог кола на Аустралијан опену. Надал је претходних дана био један од људи који су инсистирали на томе како је Ђоковић требало да се вакцинише… »
Надал опет о Ђоковићу: Уморан сам од тих питања!

Надал опет о Ђоковићу: Уморан сам од тих питања!

Спортал блиц 17.01.2022
Шпански тенисер је на старту Аустралијан опена савладао Маркоса Гирона са 3:0, а након меча је упитан да још једном прокоментарише ситуацију око . Бик са Мајорке није желе да одговори директно, али је истакао да га та тема умара… »
Надал поново шокирао: "Никада нећу бити против онога што правда каже''

Надал поново шокирао: "Никада нећу бити против онога што правда каже''

Вечерње новости 17.01.2022
Фото: Тањуг/АП Надал је рекао да га та тема умара, али није желео да каже да ли подржава одлуку аустралијких власти или не, већ је само рекао да поштује одлуку коју је донео суд. - Помало сам уморан од те теме. Када је добио… »
Надал: Лично бих волео да је Ђоковић овде, али…

Надал: Лично бих волео да је Ђоковић овде, али…

Н1 Инфо 17.01.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал је до другог кола Аустралијен опена стигао после лаке победе над Маркосом Гироном, а после дуела на конференцији за медије између осталог говорио је и о чињеници да се у Мелбурну не такмичи… »
"Уморан сам више!" Надала изнервирало питање о Новаку: Рафа причао како је добар са Ђоковићем, а ово прича о њему!

"Уморан сам више!" Надала изнервирало питање о Новаку: Рафа причао како је добар са Ђоковићем, а ово прича о њему!

Мондо 17.01.2022
Рафаел Надал је поново упитан за Новака Ђоковића. Рафаел Надал је поново упитан за Новака Ђоковића. Шпански тенисер Рафаел Надал отворено је био на страни Аустралије у случају против Новака Ђоковића, а тако је остало и четврти… »

Вести дана »