Повезане вести
Неће ме отерати с Косова: Милан Ковачевић истрајан у намери да остане на свом имању
Вечерње новости 17.01.2022
Фото: Новости - По ко зна који пут ме физички нападају, вређају, прете, краду и пале ствари, али неће успети да ме отерају с моје земље! Ја с Косова не идем! - поручио је Ковачевић. Њега је, наиме, јуче Албанац напао и ударио… »
Затекао албанца како му краде дрва, а овај га још и претукао: Ковачевић: Неће ме отерати с Косова! Остајем овде упркос свему…
Курир 17.01.2022
Милан Ковачевић из српског села Бање код Србице, којег је јуче претукао Албанац који му је крао дрва, поручио је за Курир да га ни овај напад неће отерати с Косова. - По ко зна који пут ме физички нападају, вређају, прете, краду… »
Косовска полиција ухапсила Албанца који је напао Србина
Нова 17.01.2022
Косовска полиција ухапсила је вечерас Б.С. са Косова због напада на М.К. који се раније данас догодио у селу Рудник у Србији, када га је нападнути М.К. затекао да сече дрва у његовој шуми. Полиција наводи да су се обојица… »
Нападнут српски младић на Косову и метохији: Албанац је Милана прво вређао, па ударао у главу
Блиц 17.01.2022
Младић Милан Ковачевић из српског села Бање код Србице нападнут је физички данас од стране локалног Албанца који га је ударио у пределу главе наводи се у саопштењу за јавност Канцеларије Косова и Метохије. Милан је кренуо у… »
Вести дана »
Маск позвао на укидање Европске уније након казне за његову друштвену мрежу КС
Политика пре 10 минутајош 3 повезане
(Фото, видео) Ево како је аутомобил завршио на крову куће код Ћуприје! Испливао снимак возила које као да је пало с неба: Власник седео на каучу у тренутку удара
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
(Фото, видео) Ушао са капуљачом, погледао у телефон, па испалио читав шаржер у њега! Ево како је дошло до пуцњаве на Новом Београду: Ево где је Алибег побегао
Блиц пре 1 сатјош 6 повезаних
Пали шкаљарци у Београду! Били на Интерполовој потерници, ухапшени у великој акцији полиције
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана