Povezane vesti

U toku lova ranjen muškarac koji je kasnije preminuo

Politika 17.01.2022
PROKUPLjE - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju, uhapsili su R. G. (53) iz okoline Kuršumlije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti. On se sumnjiči da je juče, u toku… »

Mislio da puca u divlju svinju! Tragedija u šumi: Slabovidi lovac upucao kolegu u srce dok je ovaj palio vatru!

Kurir 17.01.2022
Lovac R. G. (53) uhapšen je zbog sumnje da je slučajno, pomislivši da puca u divlju svinju, usmrtio kolegu lovca Zorana Stojanovića (40), koji je palio vatru u žbunju. Tragedija se dogodila u nedelju po podne nadomak sela Rudara u okolini… »

Uhapšen diler iz Leskovca: Kada je video policiju, drogu bacio u rastinje!

Kurir 17.01.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su D. M. (28) iz ovog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Sumnja se da je on, kada je ugledao policijsku patrolu… »

Policija ga zatekla kako baca paketić marihuane

Dnevnik 17.01.2022
LESKOVAC: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su D.M. (1994) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Sumnja se da je on, kada je… »

Diler uhvaćen na delu: Ugledao policiju, pa bacio paketić s marihuanom

Nova 17.01.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su D.M. (27) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Sumnja se da je on, kada je ugledao… »

Rasvetljene dve krađe u Jagodini: Policija otkrila ko je lopov koji se šunja po kućama!

Kurir 17.01.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su dve teške krađe i jednu tešku krađu u pokušaju i uhapsili D. N. (35) iz Bavaništa zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela… »

Uhapšen lovac koji je upucao kolegu kod Kuršumlije

Nova 17.01.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju, uhapsili su R. G. (52) iz okoline Kuršumlije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti. On se sumnjiči da je juče, u toku lova, hicima iz… »

Crnogorac uhvaćen na prelazu Gostun sa više od 13 kilograma marihuane

Nova 17.01.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, zaplenili su više od 13 kilograma marihuane i uhapsili crnogorskog državljanina M. R. (32) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i… »

Uhapšen lovac koji je upucao prijatelja: Zoran se sakrio u žbun da se zagreje, ovaj mislio da je divljač i ubio ga

Blic 17.01.2022
Pripadnici prokupačke policije uhapsili su R.G.(52) iz okoline Kuršumlije, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti. Kako ističu iz policije, on se sumnjiči da je u nedelju, u toku lova, hicima iz puške pogodio… »

Uhapšen muškarac koji je ubio prijatelja u lovu: Mislio da je divljač u žbunu, pa opalio metak i usmrtio ga!

Mondo 17.01.2022
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova. Pripadnici prokupačke policije uhapsili su R.G.(52) iz okoline Kuršumlije, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte… »

U toku lova ranio muškarca koji je kasnije preminuo

Dnevnik 17.01.2022
PROKUPLjE: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju, uhapsili su R. G. (53) iz okoline Kuršumlije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti. On se sumnjiči da je juče, u toku lova… »

Pogledajte hapšenje na gostunu: Crnogorac (33) pao s više od 13 kilograma droge, evo gde ju je krio (foto)

Kurir 17.01.2022
BEOGRAD - Granična policija je uhapsila crnogorskog državljanina M.R. (33) kod koga je pronašla više od 13 kilograma marihuane, saopšteno je danas. Pregledom automobila koji je vozio osumnjičeni, na Graničnom prelazu Gostun policija je pronašla 28… »

Zaplenjeno 13 kilograma marihuane na graničnom prelazu Gostun

RTV 17.01.2022
PRIJEPOLJE - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, zaplenili su više od 13 kilograma marihuane i uhapsili crnogorskog državljanina M. R. (1989) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena… »

Tokom lova pogodio drugog lovca koji je od zadobijenih povreda preminuo

Jugmedia 17.01.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju, uhapsili su R. G. (1969) iz okoline Kuršumlije, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti. On se sumnjiči da je juče, u toku lova, hicima iz puške… »

U toku lova ranio muškarca koji je kasnije preminuo

RTV 17.01.2022
PROKUPLJE - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju, uhapsili su R. G. (53) iz okoline Kuršumlije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti. On se sumnjiči da je juče, u toku… »

Pao sa 13,5 kila droge: Uhapšen Crnogorac na granici sa Srbijom

Blic 17.01.2022
U noći između nedelje i ponedeljka policija je na graničnom prelazu Gostun sa Crnom Gorom, na ulazu u Srbiju, otkrila i zaplenila 13,5 kilograma marihuane u automobilu crnogorskih registarskih tablica. Granična policija je tokom pretresa automobila… »

Zaplenjeno 13 kilograma marihuane, uhapšen crnogorski državljanin

Dnevnik 17.01.2022
BEOGRAD: Granična policija zaplenila je više od 13 kilograma marihuane i uhapsila crnogorskog državljanina zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i stavio u promet opojne droge. Policija je na graničnom prelazu Gostun, pregledom automobila marke… »

Detalji tragedije kod Kuršumlije: Upucao prijatelja jer je mislio da je divlja svinja

Blic 16.01.2022
Zoran S. (40) iz kuršumlijskog sela Rudara preminuo je na mestu kada je danas popodne tokom lova pogođen lovačkom puškom. Kako pišu Novosti, on je bio sa drugovima u lovu, u potezu od ovog sela prema Prolom Banji, kada je iz nehata, misleći da je… »

Vesti dana »