Повезане вести
На годишњицу затварања, опозиционар Наваљни каже да не жали ни за чим
Ал Јазеера 17.01.2022
Након годину дана у затвору кажем вам да сам узвикнуо онима (који су ме тада подржавали) пред судом: немојте да се плашите, рекао је Наваљни. Руски опозиционар Алексеј Наваљни рекао је на годишњицу хапшења да се ниједан… »
На годишњицу повратка у Русију и затварања опозиционар Наваљни каже да не жали ни за чим
Нови магазин 17.01.2022
Руски опозиционар Алексеј Наваљни рекао је данас на годишњицу хапшења да се ни један секунд није кајао због повратка у Русију и позвао је своје сународнике да се не плаше. "Урадио сам то, не жалим ни секунд", написао је… »
Наваљни на годшњицу хапшења: Не жалим ни због чега
Слободна Европа 17.01.2022
Руски опозициони лидер Алексеј Наваљни на годишњицу привођења након што се вратио у Русију из Њемачке изјавио је да не жали и позвао присталице да се "не плаше". "Стао сам на страну оних поштених људи који не желе, или не… »
Наваљни се не каје због повратка у Русију, сународницима каже – не плашите се
Н1 Инфо 17.01.2022
Руски опозиционар Алексеј Наваљни рекао је на годишњицу хапшења да се ни један секунд није кајао због повратка у Русију и позвао је своје сународнике да се не плаше. „Урадио сам то, не жалим ни секунд“, написао је Наваљни на… »
Вести дана »
Отворена фабрика Аристон у Нишу, Вучић: Симбол искреног пријатељства Србије и Италије
НИН пре 5 минутајош 31 повезана
Вучиц́ о коментару Лаврова за НИС: Једва чекамо руске идеје — не пада нам на памет да отимамо
Спутник пре 15 минутајош 35 повезаних
Возач камиона из околине Лесковца ударио жену, она преминула у болници
Став.лифе пре 1 сатјош 34 повезане
Несрећа у Хрватској: Троје миграната настрадало у Сави, више од десет спашено
Јужне вести пре 5 минутајош 31 повезана
Шапић: Град Београд неће организовати дочек Нове године из безбедносних разлога
Н1 Инфо пре 1 сатјош 25 повезаних