Povezane vesti
Balkan i pravoslavlje: Kako je biti episkop Crnogorske pravoslavne crkve i kakav je položaj kanonski nepriznatih crkava
Danas 17.01.2022
Boris Bojović se jasno seća dana kada je 17. januara 2000. godine Crnogorska pravoslavna crkva (CPC) registrovana kao verska organizacija u Crnoj Gori. „Ja sam tad bio u Mitropoliji CPC na Cetinju u vladičanskom dvoru, izašao je mitropolit, izašlo je… »
Balkan i pravoslavlje: Kako je biti episkop Crnogorske pravoslavne crkve i kakav je položaj kanonski nepriznatih crkava
Južne vesti 17.01.2022
Privatna arhiva Vladika Boris Bojović rođen je u Nikšiću 1981. Boris Bojović se jasno seća dana kada je 17. januara 2000. godine Crnogorska pravoslavna crkva (CPC) registrovana kao verska organizacija u Crnoj Gori. „Ja sam tad bio u Mitropoliji CPC na… »
Vesti dana »
Rute: Razgovarao sam sa Trampom o situaciji na Grenlandu, radujem se što ću ga videti u Davosu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 53 povezane
„Bolja vremena se mogu graditi samo obrazovanjem, u znanju je moć“: Studenti pozvali građane na novi skup u januaru
Nova pre 2 satajoš 23 povezane
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 7 satijoš 11 povezanih
Srbija - Mađarska, uživo: Mađari se ne predaju, "vezali" tri gola u Areni
Mondo pre 21 minutajoš 58 povezanih
Narandžasti meteoalarm za Šumadiju i veći deo Srbije zbog veoma niskih temperatura
RTK pre 2 satajoš 51 povezana