Povezane vesti
Balkan i pravoslavlje: Kako je biti episkop Crnogorske pravoslavne crkve i kakav je položaj kanonski nepriznatih crkava
Danas 17.01.2022
Boris Bojović se jasno seća dana kada je 17. januara 2000. godine Crnogorska pravoslavna crkva (CPC) registrovana kao verska organizacija u Crnoj Gori. „Ja sam tad bio u Mitropoliji CPC na Cetinju u vladičanskom dvoru, izašao je mitropolit, izašlo je… »
Balkan i pravoslavlje: Kako je biti episkop Crnogorske pravoslavne crkve i kakav je položaj kanonski nepriznatih crkava
Južne vesti 17.01.2022
Privatna arhiva Vladika Boris Bojović rođen je u Nikšiću 1981. Boris Bojović se jasno seća dana kada je 17. januara 2000. godine Crnogorska pravoslavna crkva (CPC) registrovana kao verska organizacija u Crnoj Gori. „Ja sam tad bio u Mitropoliji CPC na… »
Vesti dana »
Tragedija na Filozofskom: VJT utvrđuje da li je počinjeno krivično delo nesavestan rad u službi
Danas pre 36 minutajoš 54 povezane
Informer politizuje smrt studentkinje, bezobzirno objavljuje fotografije sa uviđaja i lične podatke žrtve
Cenzolovka pre 3 satajoš 26 povezanih
Rubio: Bezbednosne garancije Kijevu stupaju na snagu tek posle okončanja sukoba
Sputnik pre 2 satajoš 32 povezane
(Foto, video) Sneg veje po Srbiji! Stižu nestvarni snimci mećave: Na putevima kao usred jake zime, evo gde je najkritičnije
Blic pre 5 satijoš 29 povezanih
Ćulibrk: Državi odgovara da cena goriva bude što viša da bi punila budžet
N1 Info pre 1 satjoš 130 povezanih