Повезане вести

"Носио је један џемпер, једну јакну, једне ципеле. Многима је финансијски помагао": Сестра Марка Живића о глумчевим…

"Носио је један џемпер, једну јакну, једне ципеле. Многима је финансијски помагао": Сестра Марка Живића о глумчевим…

Блиц 17.01.2022
Сестра недавно преминулог глумца Марка Живића, лекторка Невена Живић (54), проговорила је о губитку брата и болу са којим се свакодневно суочава након његовог одласка. - Има црних дана, и има црњих дана. Када су црни, осамим… »
Потресна исповест сестре Марка Живића о његовим последњим данима

Потресна исповест сестре Марка Живића о његовим последњим данима

Нова 17.01.2022
Невена Живић, сестра прерано преминулог глумца Марка Живића, у великој исповести за магазин "Глориа" први пут је говорила о немерљивом губитку који је доживела. – Има црних дана, и има црњих дана. Када су црни, осамим се… »
Мислила сам да он једноставно не зна да умре Сестра Марка Живића о глумчевим последњим данима: Веровала сам да ће се извући…

Мислила сам да он једноставно не зна да умре Сестра Марка Живића о глумчевим последњим данима: Веровала сам да ће се извући…

Курир 17.01.2022
Лекторка Невена Живић (54) је сестра недавно преминулог глумца Марка Живића који нас је напустио у својој 49. години. Живимо крај цивилизације у којој дебели слој заборава покрива оне најбоље који су нас напустили. А Марко је… »

Вести дана »