Povezane vesti
Direktor švajcarske banke podneo ostavku jer je prekršio kovid mere
Slobodna Evropa 17.01.2022
Direktor švajcarske banke Kredit Svis (Credit Suisse) Antoni Horta-Osorio podneo je ostavku posle unutrašnje istrage koja je pokazala da je prekršio mere karantina u borbi protiv pandemije, saopštila je u ponedeljak banka. Horta-Osorija… »
Direktor švajcarske banke podneo ostavku nakon istrage o kršenju kovid mera
Radio sto plus 17.01.2022
Osorio je na čelo banke došao nakon skandala koji su potresli tu inače uglednu banku, uključujući ulaganje u propali investicioni fond i špijuniranje zaposlenih. „Žao mi je što su moji lični postupci doveli do poteškoća za banku i ugrozile moju… »
Direktor švajcarske banke podneo ostavku zbog kršenja kovid mera
Radio 021 17.01.2022
Direktor švajcarske banke Kredit Svis Antoni Horta-Osorio podneo je ostavku posle unutrašnje istrage koja je pokazala da je prekršio mere karantina u borbi protiv pandemije, saopštila je danas banka. Horta-Osorija, britansko-portugalskog državljanina… »
Vesti dana »

Održani protesti u Nišu i Novom Sadu: Okupljanja u više gradova u Srbiji (foto, video)
Blic pre 38 minutajoš 1 povezana

(Foto): Sanirana oštećenja na zgradi tužilaštva nakon sinoćnog protesta u Valjevu, oglasilo se Ministarstvo pravde: "Niko ne sme biti iznad zakona"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Noću ne može da se diše! U Beogradu se desio opasan fenomen, ovo su najkritičnije tačke gradu: Ovo nije dobro za zdravlje!
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Rubio: Privremeni sporazum o prekidu vatre između Ukrajine i Rusije „nije isključen iz plana“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Vremeplov: Postavljen kamen temeljac zgrade Narodnog pozorišta u Beogradu
RTV pre 1 satjoš 1 povezana