Повезане вести
"Били су заглављени између седишта и гепека": Тела младих фудбалера у каналу била сатима - језиви детаљи несреће
Мондо 17.01.2022
У стравичној саобраћајној несрећи, која се у понедељак рано ујутру, између четири и пет сати, догодила на улазу у село Влајковац, код Вршца, погинула су два другара - М. М. и К. М., који је данас требало да прослави 19… »
Двојица тинејџера погинула код Влајковца
РТВ 17.01.2022
ВРШАЦ - Двојица тинејџера погинула су у саобраћајној несрећи код Влајковца, потврђено је Тањугу у МУП-у. Како је речено, полиција је пронашла и из канала Дунав - Тиса - Дунав извукла возило "рено меган", у којем су била тела… »
Погинула двојица 19-годишњака када су колима упали у канал Дунав-Тиса-Дунав
Луфтика 17.01.2022
Возило марке Рено Меган, које се кретало из правца Уљме, из за сада непознатих разлога излетело је са коловоза на почетку моста, пробило заштитну ограду и завршило у каналу Дунав – Тиса – Дунав. Ова трагедија однела је два млада… »
Погинули млади фудбалери код Влајковца: Колима слетели у канал, пријатељи се опраштају на мрежама
Мондо 17.01.2022
Данас се код Влајковца догодила тешка саобраћајна несрећа, у којој су погинула два тинејџера. Данас се код Влајковца догодила тешка саобраћајна несрећа, у којој су погинула два тинејџера. Према првим информацијама, возило марке… »
Вести дана »
Хари Кејн нема дилему: Мислим да је ово најбоља екипа коју смо икада имали!
Курир пре 32 минутајош 114 повезане
Њујорк тајмс о Дијани Хрка: Мајка, симбол протеста, штрајкује глађу да освети сина
Бета пре 7 сатијош 23 повезане
„Гласала сам за продају НИС, а после сам чула страшне ствари“: Гувернерка Јоргованка Табаковић о нашем нафтном гиганту
Нова пре 2 сатајош 28 повезаних
Изабран и Управни одбор Адвокатске коморе Београда - ко су чланови?
Н1 Инфо пре 3 сатајош 27 повезаних
Ана Брнабић тврди да неће бити национализације НИС-а: „Нисмо у комунизму, за нас је приватна својина светиња“
Нова пре 32 минутајош 126 повезаних