Повезане вести
Џакарта више неће бити главни град Индонезије – престоница се сели на Борнео
Политика 18.01.2022
ЏАКАРТА – Индонежански парламент одобрио је закон о премештању главног града државе из Џакарте у џунглом покривену област Калимантан на острву Борнео, изјавио је данас индонежански министар за планирање Сухарсо Моноарфа… »
Нови главни град Индонезије зват ће се Нусантара
Ал Јазеера 18.01.2022
Град у који ће бити пребачено сједиште владе налазит ће се на југоистоку отока Калимантан. Донијета је одлука да нови главни град Индонезије, који ће се налазити на југоистоку отока Калимантан, носи назив Нусантара, што значи… »
Индонезија добија нови главни град: Престоница земље зваће се Нусантара
Курир 18.01.2022
Донета је одлука да нови главни град Индонезије, који ће се налазити на југоистоку острва Калимантан, носи назив Нусантара, што значи архипелаг. "Управо сам добио директну потврду од председника Јока Видодоа који је рекао да се… »
Индонезија добија нову престоницу: Џакарта више није главни град (фото + видео)
Вечерње новости 17.01.2022
Фото: Фрее Имагес Пиксабаи - Управо сам добио директну потврду од председника (Џока Видода) у петак који је рекао да се нова престоница зове Нусантара - рекао је Моноарфа, додајући да је разлог за то то што је Нусантара позната… »
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 30 минутајош 17 повезаних
Зеленски отворен за одржавање избора и тијеком рата ако САД и савезници могу гарантирати сигурност
Слободна Европа пре 1 сатјош 19 повезаних
Ујутру магловито, током дана сунчано са температуром до 16 степени
Вести онлине пре 1 сатјош 13 повезаних
Седам особа повређено у четири саобраћајна удеса током ноћи у Београду
Н1 Инфо пре 2 сатајош 13 повезаних