Povezane vesti
Gruško: NATO zna šta Rusija može da preduzme
RTV 18.01.2022
MOSKVA - NATO veoma dobro zna koje vojno-tehničke mere Rusija može da preduzme ukoliko se odbaci inicijativa Moskve o bezbednosnim garancijama, ukazao je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Aleksandar Gruško. U intervjuu za dnevnik "Komersant"… »
Rusija upozorava: NATO zna šta možemo da preduzmemo, čekamo odgovor SAD
Nova 18.01.2022
NATO veoma dobro zna koje vojno-tehničke mere Rusija može da preduzme ukoliko se odbaci inicijativa Moskve o bezbednosnim garancijama, ukazao je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Aleksandar Gruško. U intervjuu za dnevnik „Komersant“ Gruško je… »
Niti pretimo, niti postavljamo ultimatume: Rusija jasna - "Mi samo upozoravamo!"
Večernje novosti 17.01.2022
Foto D. Dozet - Mi ne pretimo nikome. Mi upozoravamo. Naš stav je apsolutno jasan i predvidljiv. Mi smo ga jasno izložili i sada čekamo isto tako poštenu reakciju - izjavio je diplomata, dodavši da NATO odlično zna koje vojno-tehničke mere može preduzeti… »
Vesti dana »

Šest ljudi poginulo u ruskim napadima u Ukrajini, četiri na okupiranim teritorijama
N1 Info pre 1 satjoš 34 povezane

Zaječar pod opsadom: Jake snage policije obezbeđuju održavanje konstitutivne sednice, u sali zbog tenzija angažovano i privatno obezbeđenje
RINA pre 3 minutajoš 32 povezane

Milojević nije pao na provokacije poljaka: Nema straha! Ovo je Zvezdinih startnih 11, uz sve dileme!
Kurir pre 3 minutajoš 35 povezanih

Šapić najavio kraj radova na Trgu, ali ne zna kada će i saobraćaj: "Nije do nas, nego do ove... blokade"
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih