Povezane vesti
Gruško: NATO zna šta Rusija može da preduzme
RTV 18.01.2022
MOSKVA - NATO veoma dobro zna koje vojno-tehničke mere Rusija može da preduzme ukoliko se odbaci inicijativa Moskve o bezbednosnim garancijama, ukazao je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Aleksandar Gruško. U intervjuu za dnevnik "Komersant"… »
Rusija upozorava: NATO zna šta možemo da preduzmemo, čekamo odgovor SAD
Nova 18.01.2022
NATO veoma dobro zna koje vojno-tehničke mere Rusija može da preduzme ukoliko se odbaci inicijativa Moskve o bezbednosnim garancijama, ukazao je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Aleksandar Gruško. U intervjuu za dnevnik „Komersant“ Gruško je… »
Niti pretimo, niti postavljamo ultimatume: Rusija jasna - "Mi samo upozoravamo!"
Večernje novosti 17.01.2022
Foto D. Dozet - Mi ne pretimo nikome. Mi upozoravamo. Naš stav je apsolutno jasan i predvidljiv. Mi smo ga jasno izložili i sada čekamo isto tako poštenu reakciju - izjavio je diplomata, dodavši da NATO odlično zna koje vojno-tehničke mere može preduzeti… »
Vesti dana »
Vučić: Sa Fon der Lajen i Koštom o evrointegracijama i energetskoj bezbednosti Srbije
Beta pre 27 minutajoš 38 povezanih
Staricu (79) udario kamion! Baka preminula u bolnici, vozač pobegao
Dnevnik pre 1 satjoš 27 povezanih
NBS potvrđuje stabilnost deviznog tržišta uprkos sezonskom porastu potražnje za evrom
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 34 povezane
Situacija sa NIS-om i gasom: Vučić o rokovima, sekundarnim sankcijama i diverzifikaciji snabdevanja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih