Повезане вести
Грушко: НАТО зна шта Русија може да предузме
РТВ 18.01.2022
МОСКВА - НАТО веома добро зна које војно-техничке мере Русија може да предузме уколико се одбаци иницијатива Москве о безбедносним гаранцијама, указао је заменик министра спољних послова Русије Александар Грушко. У интервјуу за… »
Русија упозорава: НАТО зна шта можемо да предузмемо, чекамо одговор САД
Нова 18.01.2022
НАТО веома добро зна које војно-техничке мере Русија може да предузме уколико се одбаци иницијатива Москве о безбедносним гаранцијама, указао је заменик министра спољних послова Русије Александар Грушко. У интервјуу за дневник… »
Нити претимо, нити постављамо ултиматуме: Русија јасна - "Ми само упозоравамо!"
Вечерње новости 17.01.2022
Фото Д. Дозет - Ми не претимо никоме. Ми упозоравамо. Наш став је апсолутно јасан и предвидљив. Ми смо га јасно изложили и сада чекамо исто тако поштену реакцију - изјавио је дипломата, додавши да НАТО одлично зна које… »
Вести дана »
Траје напад на америчке базе! Блиски исток у пламену: Иран послао ракете ка Катару, Кувајту, Бахреину и Абу Дабију, једна од мета седиште морнарице САД
Блиц пре 0 минутајош 87 повезаних
Сунчан последњии дан фебруара, баш као и сутрашњи први март
Глас Западне Србије пре 1 сатјош 16 повезаних
Ово је сатница студентског протеста против изградње акваријума: Окупљања код ВЈТ у 11:30 и општине НБГ у 12:40 часова
Недељник пре 1 сатјош 4 повезане
Ђурић: Грађани Србије да прате инструкције власти у зараћеном региону Блиског истока
РТВ пре 1 сатјош 11 повезаних