Povezane vesti

Zvezdinog italijana otkrila je legenda crveno-belih: Sa 18 godina zaigrao u Seriji a kod srpskog trenera!

Zvezdinog italijana otkrila je legenda crveno-belih: Sa 18 godina zaigrao u Seriji a kod srpskog trenera!

Mondo 18.01.2022
Prisetio se tog detalja, a zauvek će biti zahvalan na ukazanoj šansi. Prisetio se tog detalja, a zauvek će biti zahvalan na ukazanoj šansi. Pripreme Crvene zvezde tek su na početku, a na njima su i dva nova lica u timu Dejana Stankovića. Još… »
Pićini o siniši Mihajloviću: On me je uveo u fudbal, jako sam mu zahvalan na ukazanoj šansi

Pićini o siniši Mihajloviću: On me je uveo u fudbal, jako sam mu zahvalan na ukazanoj šansi

Sportal blic 18.01.2022
Fudbalski klub nedavno je promovisao kao svoje novo pojačanje, a u intervjuu za klupsku televiziju crveno-belih Italijan se osvrnuo na svoju saradnju sa. Pićini je svoj debi u profesionalnom fudbalu zabeležio upravo pod vođstvom srpskog stručnjaka… »
Kako mi je Siniša dao šansu: Novo pojačanje Zvezde o saradnji sa Mihajlovićem

Kako mi je Siniša dao šansu: Novo pojačanje Zvezde o saradnji sa Mihajlovićem

Večernje novosti 18.01.2022
FOTO: AP/Tanjug Novo pojačanje crveno-belih je pričao o momentu kada mu je Siniša Mihajlović dao šansu da igra kao "klinac" seniorski fudbal u Fiorentini. - Imao sam 18 godina i tek samo počeo da treniram sa prvim timom i trener Siniša mi je… »

Vesti dana »