Povezane vesti
Voleo bih da sam striper! Učesnik Bara šokirao - "Pokajao sam se što sam se oženio! Supruga je svašta trpela"
Mondo 18.01.2022
Odnos učesnika Bara na Kurir televiziji, Ivana Neškovića i Sofije Une Manić danima intrigira gledaoce i takmičare. Odnos učesnika Bara na Kurir televiziji, Ivana Neškovića i Sofije Une Manić danima intrigira gledaoce i takmičare. Ivan je sada otvorio… »
Ivan iz bara otvoreno: Voleo bih da budem striper i prihvatio bih svaku nepristojnu ponudu! A evo i šta kaže o vezi sa misicom!…
Kurir 18.01.2022
Odnos Ivana Neškovića i Sofije Une Manić danima intrigira gledaoce i učesnike rijaliti programa "Bar", koji se emituje na Kurir televiziji. U intervju za Kurir Stars sada je otvorio dušu i otkrio da njih dvoje nisu niti će biti u vezi. Na početku… »
Vesti dana »

Nezavisnost: Završeni pregovori o minimalcu za 2026. godinu - bez jedinstvenog predloga
Novi magazin pre 53 minutajoš 32 povezane

(Mapa) "uslovi su: Ekstremni!" RHMZ od jutros niže upozorenja: Paklena vrućina, opasnost od požara, pa potpuni obrt - za manje od 24 sata
Blic pre 29 minutajoš 43 povezane

Kalasova: Putin razume samo pritisak; Zaharova: Zelenski sabotira pregovarački proces
RTS pre 4 minutajoš 25 povezanih