Povezane vesti
Voleo bih da sam striper! Učesnik Bara šokirao - "Pokajao sam se što sam se oženio! Supruga je svašta trpela"
Mondo 18.01.2022
Odnos učesnika Bara na Kurir televiziji, Ivana Neškovića i Sofije Une Manić danima intrigira gledaoce i takmičare. Odnos učesnika Bara na Kurir televiziji, Ivana Neškovića i Sofije Une Manić danima intrigira gledaoce i takmičare. Ivan je sada otvorio… »
Ivan iz bara otvoreno: Voleo bih da budem striper i prihvatio bih svaku nepristojnu ponudu! A evo i šta kaže o vezi sa misicom!…
Kurir 18.01.2022
Odnos Ivana Neškovića i Sofije Une Manić danima intrigira gledaoce i učesnike rijaliti programa "Bar", koji se emituje na Kurir televiziji. U intervju za Kurir Stars sada je otvorio dušu i otkrio da njih dvoje nisu niti će biti u vezi. Na početku… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 49 povezanih
Zvanično registrovani u APR: Šta piše u Statutu udruženja „Studentska lista”- uslovi i način učlanjivanja i prestanka članstva
Nova pre 2 satajoš 17 povezanih
Savet AMSS vozačima: Šta nikako ne smete ostavljati u automobilu zbog opasnosti od požara i eksplozije
Insajder pre 2 satajoš 37 povezanih
U 16 časova najtoplije u Somboru - 39, 2 stepena, najprijatnije na Kopaoniku - 21,2 stepena
Beta pre 3 satajoš 90 povezanih
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 36 povezanih