Povezane vesti
Car nije mogao da se suzdrži, prišao dalili I uradio ovo! Bivši ljubavnici sve prisniji! (video)
Kurir 18.01.2022
Jovana Tomić Matora primietila je da nema Dalile Dragojević na porodičnom sastanku. Dalila je sve vreme spavala u izolaciji, a u jednom trenutku prišao joj je bivši ljubavnik Filip Car. On nije mogao da se suzdrži, pa ju je uštinuo za obraz. Spavaj… »
Tražila si da završim u tebi! Car izneo intimne detalje seksa sa Dalilom, ona izgorela - "seljačino!" (video)
Mondo 18.01.2022
Plamen ljubavi između Dalile Dragojević i Filipa Cara se ponovo upalio nakon što je Maja Marinković diskvalifikovana iz Zadruge 5. Plamen ljubavi između Dalile Dragojević i Filipa Cara se ponovo upalio nakon što je Maja Marinković diskvalifikovana iz… »
DALILA I Car imaju nove šifre?Filip se obratio bivšoj ljubavnici, postavio joj jedno pitanje, samo što se nisu dovadili…
Kurir 18.01.2022
Filip Car i Dalila Dragojević nakon višesatne diskusije na kojoj su rešavali svoje probelem, njih dvoje su odučili da spavaju, međutim Car je imao još nešto da poruči. - Jao razje*ala si me kao niko, ajde povuci to sa očiju i pogledaj me - rekao je Car… »
Vesti dana »
Srbija uskoro rešava pitanje NIS-a jednom zasvagda! Vučić iz Abu Dabija: Znam ko će biti partner
Kurir pre 14 minutajoš 36 povezanih
Sudije pozvale Skupštinu da odustane od razmatranja izmena pravosudnih zakona po hitnom postupku
Beta pre 44 minutajoš 52 povezane
Brnabićeva: Poseta poslanika EP nije preterano bitna, važne su posete koje se najave
RTV pre 2 satajoš 14 povezanih
"Dotakli smo dno" Đorđe David zgrožen zbog napada blokadera na Anu Bekutu: Ovo je sramota
Kurir pre 4 minutajoš 42 povezane