Povezane vesti
CNN objavio, ceo svet čuo! Ana Brnabić o Novaku: On nije antivakser, podržao vakcinaciju tenisera u Beogradu (video)
Srbija danas 18.01.2022
Američki CNN objavio je intervju sa premijerkom Srbije Anom Brnabić u kojem ona govori o ukidanju vize i deportaciji Novaka Đokovića iz Australije. Premijerka Brnabić je rekla da je razočarana i da Novaka ne vidi kao antivaksera. - Dobila sam uverenja da… »
Premijerka: Ne doživljavam Đokovića antivakserom, odluka o vakcini njegov izbor
N1 Info 18.01.2022
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je za CNN da je razočarana načinom na koji su se australijske vlasti odnosile prema Novaku Đokoviću i istakla da ona najboljeg tenisera na svetu ne smatra antivakserom, a odluku da se ne vakciniše smatra njegovim… »
Brnabićeva za Si-En-En: Ne smatram Novaka antivakserom, odluka da se ne vakciniše njegov lični izbor
RTS 18.01.2022
Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je u uzjavi za Si-En-En da je razočarana načinom na koji su se autralijske vlasti odnosile prema Novaku Đokoviću. Premijerka najboljeg tenisera na svetu ne smatra antivakserom, a odluku da se ne vakciniše smatra… »
Brnabić za CNN: Ne vidim Novaka kao antivaksera
Vesti online 18.01.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je u intervjuu za američki CNN da je razočarana načinom na koji je srpski teniser Novak Đoković tretiran u Australiji i naglasila da ne vidi Đokovića kao antivaksera. – Uveravali su me da politika neće biti umešana i da će… »
Brnabić za Si-En-En: Ne vidim Novaka kao antivaksera
Sputnik 18.01.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je u intervjuu za američki Si-En-En da je razočarana načinom na koji je srpski teniser Novak Đoković tretiran u Australiji i naglasila da ne vidi Đokovića kao antivaksera. "Uveravali su me da politika neće biti umešana… »
Brnabić za si-en-en: Novak Đoković nije antivakser, podržao vakcinaciju tenisera u Beogradu (video)
Večernje novosti 18.01.2022
Foto: Printscreen Podsetimo, srpski teniser verovatno neće moći da se takmiči ni na Rolan Garosu u Parizu, jer će vakcina biti obavezna za sve učesnike. - Dobila sam uveravanja da politika neće biti uključena i da će se prema Novaku odnositi pošteno -… »
Premijerka Brnabić Amerikancima objasnila sve o Novaku Đokoviću: Nije imao fer tretman u Australiji i nije antivakser
Kurir 18.01.2022
Premijerka Srbije Ana Brnabić govorila je za jednu od najvećih medijskih kuća na svetu, američki CNN, o poslednjim dešavanjima vezanim za najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Đoković je deportovan iz Australije i to je diglo veliku prašinu u celom… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 20 povezanih

Sukob ispred prostorija SNS-a u Zemunu: Verbalna rasprava prerasla u gađanje predmetima
Serbian News Media pre 1 satjoš 18 povezanih

Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 31 stepen
RTV Novi Pazar pre 37 minutajoš 16 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 12 minutajoš 58 povezanih