Povezane vesti

CNN objavio, ceo svet čuo! Ana Brnabić o Novaku: On nije antivakser, podržao vakcinaciju tenisera u Beogradu (video)

CNN objavio, ceo svet čuo! Ana Brnabić o Novaku: On nije antivakser, podržao vakcinaciju tenisera u Beogradu (video)

Srbija danas 18.01.2022
Američki CNN objavio je intervju sa premijerkom Srbije Anom Brnabić u kojem ona govori o ukidanju vize i deportaciji Novaka Đokovića iz Australije. Premijerka Brnabić je rekla da je razočarana i da Novaka ne vidi kao antivaksera. - Dobila sam… »
Premijerka: Ne doživljavam Đokovića antivakserom, odluka o vakcini njegov izbor

Premijerka: Ne doživljavam Đokovića antivakserom, odluka o vakcini njegov izbor

N1 Info 18.01.2022
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je za CNN da je razočarana načinom na koji su se australijske vlasti odnosile prema Novaku Đokoviću i istakla da ona najboljeg tenisera na svetu ne smatra antivakserom, a odluku da se ne vakciniše smatra… »
Brnabićeva za Si-En-En: Ne smatram Novaka antivakserom, odluka da se ne vakciniše njegov lični izbor

Brnabićeva za Si-En-En: Ne smatram Novaka antivakserom, odluka da se ne vakciniše njegov lični izbor

RTS 18.01.2022
Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je u uzjavi za Si-En-En da je razočarana načinom na koji su se autralijske vlasti odnosile prema Novaku Đokoviću. Premijerka najboljeg tenisera na svetu ne smatra antivakserom, a odluku da se ne vakciniše smatra… »
Brnabić za CNN: Ne vidim Novaka kao antivaksera

Brnabić za CNN: Ne vidim Novaka kao antivaksera

Vesti online 18.01.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je u intervjuu za američki CNN da je razočarana načinom na koji je srpski teniser Novak Đoković tretiran u Australiji i naglasila da ne vidi Đokovića kao antivaksera. – Uveravali su me da politika neće biti… »
Brnabić za Si-En-En: Ne vidim Novaka kao antivaksera

Brnabić za Si-En-En: Ne vidim Novaka kao antivaksera

Sputnik 18.01.2022
Premijerka Ana Brnabić izjavila je u intervjuu za američki Si-En-En da je razočarana načinom na koji je srpski teniser Novak Đoković tretiran u Australiji i naglasila da ne vidi Đokovića kao antivaksera. "Uveravali su me da politika neće biti… »
Brnabić za si-en-en: Novak Đoković nije antivakser, podržao vakcinaciju tenisera u Beogradu (video)

Brnabić za si-en-en: Novak Đoković nije antivakser, podržao vakcinaciju tenisera u Beogradu (video)

Večernje novosti 18.01.2022
Foto: Printscreen Podsetimo, srpski teniser verovatno neće moći da se takmiči ni na Rolan Garosu u Parizu, jer će vakcina biti obavezna za sve učesnike. - Dobila sam uveravanja da politika neće biti uključena i da će se prema Novaku odnositi… »
Premijerka Brnabić Amerikancima objasnila sve o Novaku Đokoviću: Nije imao fer tretman u Australiji i nije antivakser

Premijerka Brnabić Amerikancima objasnila sve o Novaku Đokoviću: Nije imao fer tretman u Australiji i nije antivakser

Kurir 18.01.2022
Premijerka Srbije Ana Brnabić govorila je za jednu od najvećih medijskih kuća na svetu, američki CNN, o poslednjim dešavanjima vezanim za najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Đoković je deportovan iz Australije i to je diglo veliku prašinu… »

Vesti dana »